Na ha ilyen sokan eladtátok várok még,hátha elmegy 1000 körül.
Na ha ilyen sokan eladtátok várok még,hátha elmegy 1000 körül.
Nem nagyon látok ebben mostanában többet.
Jó nekem a sűrű "fillér" :)
P.
én is ezen filózom:)
a sok stokis eladó miatt nem ment át a 950-en még az árfolyam:)
engem a stop rakott ki még hétfőn,tágabb is lehetett volna,de így is jól hozott pár hét alatt:)
még jó, hogy ezt a sok kiszállást nem érzi meg az árfolyam:)
az utóbbi 1 évre ez azért nem volt elmondható.
Én is kiszálltam, ma volt egy kis időm átgondolni.
Tavalyi pakk 788-ról, elment 938-on, tiszta ~16%.
P.
gratula
hírre adni..én is kiszálltam.. tán 820-830ról volt..945-941 ig adtam..
Most már gondolkodom rajt én is,hogy 950 már többször megfogta,így 100 pont lenne 3 hét alatt.
Kösz az elemzést,megpróbáltam bejött!
köszi, sokszor szerencsém volt. 670-720 között adogattam ide oda sokat, majd a kitörés napján reggel is vettem, onnantól pedig 830 körül kereskedtem vele ismét keveset. Aztán jött a 880 alatti szint, ahol megint adtam 850 körül vissza, utána pedig most 929en szórtam és az elmúlt 2 napban felette kiszálltam végleg.
Túl nagy lesz már a hype, pf(os) írja a cikkeket, van jobb lehetőség is. Nem akarok tetőt vadászni, ez már zsebben
mert olcsóbban visszavettem, oda vissza kereskedtem vele :) bő 500 pontot hozott nekem idén, persze nem teljes tőkére, de innen százalékosan már nem olyan vonzó, mint 670 körül volt. Egyébként ilyen RSI érték mellett eddig mindig lefordult a papír, de legalább tetőzött. Keresek más vonzóbb lehetőséget.
nyilván nincs jogom megkérdőjelezni a döntésed,és közelében sem vagyok a tapasztalatodnak,de mióta elindult a Rába egyszer sem értettem miért adogatod...nyilván nem egyszerű nagy pakktól egyben megszabadulni...megosztod velünk mi volt az oka?
Rábából teljesen kiszálltam, nagyon jó kis történet lett belőle
mol mióta fizet jó osztalékot?
még egy gondolat a merci busz témára:
Emlékeztek hogy a várbusz tendert megnyerte az S91-el a Webastó Rába futóműves midi busza?
Na ezeket a buszokat legyártották, de nem tudták leszállítani mert visszavonták és a Volvó hazájában Svédországban és Norvégiában adják el őket :))
http://www.vezess.hu/haszonjarmu/norvegok_svedek/36854/
http://magyarbusz.info/2012-07-29/Irany_Eszak!_-_sved_exportra_keszult_Molitus_S91-esek_atadasa
az a legfontosabb :)
rövidesen sztm konszolidálásba kezd, illetve ez már az.