Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#572587 Arsene Lupin Előzmény: #572584

Nem ilyen elemzést várt tegnap Rambo. Gondolom, Egon már tegnap realizált, mert igen szűkszavú lett.

#572580 Hathor Előzmény: #572578

Ebben igaza van, hogy joga van hozzá, de butaságokat gondol.

Ezzel zárjuk rövidre a dolgot.

Ha nem szeretné hogy ide írjak, akkor kérem ne beszéljen rólam a topikban, ne idézgessen.

Foglalkozzon ezután a többiekkel, akik ide írnak, és nem lesz egymással bajunk.

Én nem kötekedem Önben, Ön szólít meg napi szinten.

Ne beszéljünk egymásról, akkor nincs személyeskedés, nem lesz onanizálsáom itt, ahogy kérte.

Én lezártam a témát.

Jó munkát Önnek.

#572579 Arsene Lupin Előzmény: #572574

El kellene már dönteniük, hogy mosónő vagyok, nyomozó vagy sittes.

Viszont a rézb*szó rókák t*ke el lesz kapva.

#572578 Arsene Lupin Előzmény: #572572

Magyarázkodhat, én továbbra is erkölcstelennek tartom a kereskedését. Joga van hozzá, nekem is a megítéléséhez.

Hogy, mi folyik itt, tel…

#572575 hosszhuszár

Hogy, mi folyik itt, teljesen átmegy a topik személyeskedésbe...

Talán mellőzni kéne, szerintem, az a pf-re való.....

Vegyetek vissza ez az én véleményem, akinek nem inge....

#572574 Dicsák Előzmény: #572567

Lupin bá, lassan magánál is fel kell állítani az orvosi diagnózist, mint Ex-nél.

Nem nagyon tud elszakadni ettől a nyomozás és sitt témától.

Ahogy már olvashattuk, sok köze lehet ezekhez a dolgokhoz, de most már kezdek kételkedni, hogy vajon a törvény oldaláról-e. Lehet, hogy Lupin bá a másik oldalon volt? Sitt? Volt sitt?

Talán ott szerezte az amatőr nőgyógyász képesítését is. Így már az is világos, hogy miért nem ért ahhoz sem! :)

Férfiakon nehéz gyakorolni olyat, amit nőkön kellene :)

#572572 Hathor Előzmény: #572528

Magával az a baj, hogy mindig hívatkozik valamire.

Eddig mások voltak a bajok velem, azzal mrá nincs baj.

Most bebizonyosdtak, hogy azok működnek, most az eladásom a baj.

Az nem erkölcstelen, hogy megmentettem tegnap kisbüfik seggét egy beborítástól és kiszedtem 11%on a könyvet, hogy ne borítsanak rájuk? Ha a pakkom meg lenne, és 500fölött nem adom el, akkor most nézelődhetne mindenki, hogy ki a fene fog venni.

Engedje meg Lupin úr, ha jelet látok eladásra eladjak. Vasárnapról hétfőre emelkedett 15%ot a papír, az öröm jó volt. 9-13%on kiszálltam, utána még egy órát forgott a papír 15%on, mindenki eladhatott aki akart 15%körül utánam, mert én lejjebb szálltam ki, és erre figyelmeztettem mindenkit.

Pont ez a momentum az ami elárulja, hogy semmit nem számítok egy eladásnál. Rajtam kívül egy ilyen napon még 140.000darab papírt adnak el azok a szemetek, akik ki merik rakni a papírjukat.

390et megvettem pénteken is, mert akkor sem volt vevő, birkanyiro beírta rögtön, hogy megmentettem 61.8%os fibot. Egy darabom sem volt akkor.. Magamat nem kellett védeni, a maga által védett kisbüfiknek kellett tartanom.

Ember. Gondolkodjon. Kértem már erre.

Ne keressen minden nap valami hibát bennem, mert nem tud.

Mindenkinek jogában van venni és eladni ott ahol akar, ahol azt jónak látja, ahol jelet kap a piacról.

#572567 Arsene Lupin Előzmény: #572564

Az eplényi törzsközönségnek fogalma sincs az E-Starról. Amúgy vannak kétségeim, mennyire tud rentábilis lenni egy ilyen "síkosított vakondtúrás". Az egész Csabika hobbijának tűnik. Úgy vélem, hogy az E-Star befektetői jelentősen hozzájárultak a fejlesztésekhez, bár ez nem képezte a brilliáns üzleti modell részét.

A nyomozás nyilván utánajár ennek is.

#572564 Zotya32 Előzmény: #572563

ja, "a zemberek" helyeben en iden bojkottalnam eplenyt... mekkora show lenne, ha iden senki nem venne igenybe a palyat, meg mondjuk jovore sem, es aztan sem... Csaba bacsi is csodbe menne, nem csak az ekakija... re: kotvenyesi - reszvenyesi bosszu

#572553 Arsene Lupin Előzmény: #572549

1. Valóban, hülye és hülyít.

2. Hathort erkölcstelennek tartom, jogom van hozzá

3. Nem tömtek ki, mert nem lépek bele más által telesz*rt csizmába. Sőt másokat is figyelmeztetek, hogy vigyázzanak.

#572549 Higins79 Előzmény: #572538

bocsánat igaza van nem fél napig csak kb 11:00ig....

de akkor is teljesen mindegy mit írunk Hathor maga szemében rossz lesz ...csak nem kitömte...évszázad tömése lett volna...valja be kitömték:)))