Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #572528Magával az a baj, hogy mindig hívatkozik valamire.
Eddig mások voltak a bajok velem, azzal mrá nincs baj.
Most bebizonyosdtak, hogy azok működnek, most az eladásom a baj.
Az nem erkölcstelen, hogy megmentettem tegnap kisbüfik seggét egy beborítástól és kiszedtem 11%on a könyvet, hogy ne borítsanak rájuk? Ha a pakkom meg lenne, és 500fölött nem adom el, akkor most nézelődhetne mindenki, hogy ki a fene fog venni.
Engedje meg Lupin úr, ha jelet látok eladásra eladjak. Vasárnapról hétfőre emelkedett 15%ot a papír, az öröm jó volt. 9-13%on kiszálltam, utána még egy órát forgott a papír 15%on, mindenki eladhatott aki akart 15%körül utánam, mert én lejjebb szálltam ki, és erre figyelmeztettem mindenkit.
Pont ez a momentum az ami elárulja, hogy semmit nem számítok egy eladásnál. Rajtam kívül egy ilyen napon még 140.000darab papírt adnak el azok a szemetek, akik ki merik rakni a papírjukat.
390et megvettem pénteken is, mert akkor sem volt vevő, birkanyiro beírta rögtön, hogy megmentettem 61.8%os fibot. Egy darabom sem volt akkor.. Magamat nem kellett védeni, a maga által védett kisbüfiknek kellett tartanom.
Ember. Gondolkodjon. Kértem már erre.
Ne keressen minden nap valami hibát bennem, mert nem tud.
Mindenkinek jogában van venni és eladni ott ahol akar, ahol azt jónak látja, ahol jelet kap a piacról.