kiszálltam shortból..köszönjük
Egyébként meg a dollár 'mozgathassa', Obama győzelem után gyengülnie kellene, ami jó lenne az aranynak - de egyenlőre nem akarja.
Érdekes, hogy Nyilasi már napok óta nem akarja elemezni ami itt történik.
Pedig az a felrántás elég markáns volt, kiváncsi lennék, hogy látja?
http://tozsdeforum.hu/tozsde/technikai-elemzesek/ ???
(Ha Dax lenne, akkor rés visszatöltésként aposztrofálnám, de aranynál ilyet még nem hallottam.)
érdekes..vettem shortot..az is nagyon el van árazva...valaki nagyon elírt valamit..
38% ot kerestem longon..1nap alatt eb gold tl20..a short is el van cseszve..
el is adtam, qrva sokat kerestem rajta..beállt valami maki nagy adaggal venni..
vettem egy kis longot certiben..sokat ment le..1750ig visszanézhet..ha igaz az elméletem akkkor az arany felfelével mennek le a részvények..
Klapka megmondta, arany mindíg biznisz: Igaz most nem lesz az! A Sendy lenyomta a várakozásokat karácsony elejéig. Akkor meg pont karácsony miatt nem repül.
igen innen pattanhat de beeshet 1620-1550 közé...lufi volt.. amikor mindenhonnan ömlik 2k lehet az arany akkor már tömés van.
Az a jó ebben a long certiben, hogy már stoppot nem is kell tenni rá, olyan közel van a kiütés
:-DDD
Pedig valami húzódik itt is, azzal küzd most 1715-1720 küzött:-)
Nekem ez most már bázisépitésnek tünik, ha a mai napot kibirja további esés nélkül, akkor nagyobb esélye lesz az újbóli emelkedésnek.
Most már nem oldalaz.
Ha jól látom a 200 napos alá is beesett.
Azaz további esés jöhet, erős támasza van valahol 1685 körül.
Az arany elég régóta csak oldalaz:
http://www.tozsdearnyek.hu/index.php?lng=hu&pg=m1&id=arany_uncia_devizanemenkent_1
igy sem tudják eladni..mármint a valódit.. származékokkal cibálják felfelé..lufi..
usa hüjíti őket "eszközöket" vásárolnak..de nem aranyat..nem ostobák drágán venni..meg a speki is viszi..hátha tényleg aranyfedezetű lenne dollár..ja..van egy nagy ajtó usában azt mutogatják..na ott van mögötte egy raklappal..élő ember nem látta..
toszott felszagolni 1800 fölé