Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#573021 KawaBazsy Előzmény: #572802

Rákérdeztem a légrúgóra, 108E/db + a kompresszor is elszállhat ha sokat terhelik.. felejtős.

Nyilván nem a tizensok é…

Nyilván nem a tizensok éves autokról szól, de érdekességnek nem utolsó:

http://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/fuggetlen_szervizbe_vagy_markaszervizbe_jobb_vinni_a_kocsit.175609.html

"A Bosch Car Service műhelyeiben ez a szám 40%-ot ért el, azonban náluk született az elmúlt évek leggyengébb teljesítménye: az egyik műhely mindössze 17 pontot szerzett a 100-ból. Összehasonlításként: a márkaszervizek az esetek 88%-ában találták meg a vizsgált autók hibáit."

#572802 KawaBazsy Előzmény: #572629

Sőt, most is voltam Pesten, s mivel Isaszeg felől jövök, így a 3-as úton megyek végig, nem is lennél kitérő. Adnál egy mobilszámot, akkor tudnálak hívni..

Amúgy a korábban linkelt Audi Allroad-ot néztem meg. Szép a belseje, de rohadt halk volt, motor után már szinte zavart. Ül az eleje, nem jók a légrugók, utána kéne néznem, h ez csere, javítás, fel lehet e újítani, vagy mennyi az annyi. Te a Merciben már cserélted, hátha képben vagy..

#572629 KawaBazsy Előzmény: #572510

Tudod, h nem rajtam múlik, múlt 7en is küldtem privit, h szívesen elviszem, mert Pesten van dolgom, csak küldj egy mobilszámot, de nem kaptam.. szólj, ha kell.

#572521 Kriszti@n Előzmény: #572233

áa hülye német most sem enged az árból amit kinéztem(500eurót akar) , de 2013ban 1 évvel öregebb lesz :)télre nem akarok tehetetlen autót, arra jó a quattro,majd tavasszal..

#572510 hosszhuszár Előzmény: #572503

:))

Még az előző is Bazsynál van, de köszönöm, elfogadom.

Viszont ragaszkodom házzá, hogy nézd végig amit priviben küldök, írok....

Huszár Úr! Kaptam ismét…

#572503 taresz

Huszár Úr!

Kaptam ismét egy **** olajat. Ha kell odaadom. Nekem nem kell....

Most csak egy 5literes.

#572437 Grundig Előzmény: #572235

Jó választás. Kevesebbet eszik mint az 1.4-es és valamivel azért jobban is megy. Nagyon igénytelen technika, a szó jó értelmében véve. Kopó alkatrészeken kívül soha nem kellett semmit cserélnem.

Országúton vagy pályán 120-nál 5.5-et eszik, de csak város klímával is kijön 7 literből.

Hogy mondjak rosszat is, sajnos ez a széria is erősen rohadásra hajlamos, főleg hátsó sárvédőíveknél, tankajtónál, pótkerék alatt. Hátsó nagy szilentek szinte az összesnél szét vannak szakadva, nagyjából 20 ezer Ft-ból orvosolható. Olajfogyasztás minimális, ha eszi az olajat, akkor vtec felett úgyis látod, mert kéken füstöl.

Nagyjából ennyi.

#572325 KawaBazsy Előzmény: #572281

Van ebből a 185 lovas 2.2i, az karaj. Nekem mind tetszik, de ez most köztes kategória. Tehát szeretnék kisebbet, meg egy komolyabbat is. :-)

Átnyálazom először az itthoni kínálatot Civic ügyben. Csak az állapot érdekel, motor tkp mindegy, nem kell klíma, se sok ajtó, se semmi.

#572281 Sumér harcos Előzmény: #572235

http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/prelude/honda_prelude_2.3i_16v-5325396

ezen a prelude-n komolyan el vagyok gondolkozva,szépen néz ki nagyon.

de targa vti crx-et keresek,pirosban(mert ebben ez tetszik,ugyan már a szin volna a legkevesebb),reális áron,gyárit-szinte lehetetlen küldetés,nézem a németeket is,és nem tudok veled tartani,mert egyszerűen nincs olyan darab,amire azt mondanám gyerünk.

a legtöbb esetben az a gond,hogy ramatyok.ESI 125ps-ből még akad 1-2 darab,de az nem VTI.

egy ilyenből veteránt akarok csinálni.

#572276 Sumér harcos Előzmény: #572261

ok,elvetélt ötlet,xart sem ér egy vti targához,vagy egy mx-hez,esetleg egy S2000-hez viszonyitva.

igy olvasva meg pláne.