Ejnye Dénes, ez burkolt célzás volt. Nem fél a megtorlástól. Kinyomozzák a lovarda IP- címét.
Ejnye Dénes, ez burkolt célzás volt. Nem fél a megtorlástól. Kinyomozzák a lovarda IP- címét.
Ember, napokon át itt onanizált, aztán meg pofátlanul szórt, akárcsak a kamukirály Rambo.
Csenden hullámokat meglovagolni ügyes és tisztességes speki húzás, de onanizálással és a szerencsétlenek megtévesztésével vegyítve, majd röhögve kiszállva, na ez egy pofátlanul erkölcstelen dolog.
Pont arról beszéltem, hogy olyanoknak magyaráztál hosszú távú dolgokról a céggel kapcsolatban, akik szerint ez 75%. Próbáld meg értelmezni szépen a szöveget.
Nem kell azt szó szerint leírni, hogy vegyen bárki, ne nézzük hülyének egymást. Te meg egy tipikus beképzelt trader vagy, aki **** hangos a nyerők után, és nagyon halk a vesztőknél. Ezt kéne levetkőzni.
Jó ideje figyelek, sokaknak odaszóltam (volt akinek érdemtelenül), és hidd el, te vagy a befutó. Neked nő a legtöbbet az arcod egy-egy nyerőd után.
tipikus magyar vagy...ezt kellene ennek a népnek levetnie magáról....ha nekem nem jó akkor másnak sem legyen jó...nem maradtál le semmiről maci szavaival mindig lesznek fel és le menetek..
elég rosszul emlékszem soha nem írtam be hogy vegyél exet huztam és vele vitatkoztam meg lupinal...csak úgy heccccccből amúgy meg az emelkedés híve vagyok még mindig és vissza is fogom venni ..erről szól a tőzsde ...gondolom ezt te is tudod..amúgy meg mielőtt beírsz egy kritikát akkor legalább számolj utána...5 napi limites emelkedés az nem 75% összességében..levezetem neked
100x1,15x1,15x1,15x1,15x1,15=201,13 ...nálam ez 100% emelkedés..lehet h nálad nem..
kihangsúlyozom soha senkit nem beszéltem rá...linkeld be légyszi hogy én azt mondtam valakinek hogy vegye...bármelyik fórumról...
"Feltéve, ha nem pont maga a hatóság( de az)."
Ugyan Ede, miért fosik annyira a hatóságoktól?
Tőzsdei fórumon elég nagy teljesítményeket mutattál fel, ez kétségtelen, én például emlékszem, ahogy napokon át két fórumon etetted a népet hosszú távú dolgokkal, miközben lerítt, hogy vetetni akarod szimplán még egy-két napig a hülyékkel a papírt, hogy magasabban szállj ki. Legszebb az volt, amikor sok napos duma után nyitóban raktad ki.
Különösen tetszett, amikor még valakinek elmagyaráztad azt is, hogy 5 napos limites emelkedés az nem 75%-os emelkedést jelent. Jól megmutatta, kiket próbáltál rábeszélni.
Hatalmas a repertoárom.
Összekentem valamivel a szévédőjét, és a muskátlis ládájába vizeltem, majd felhívtam, és közöltem a Csabron utasításait, mit írjon alá, és mikor.
Egy hét alatt beadta a derekát.
egy nyugtatót bedobhatnál rád férne
http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:hu:official&biw=1280&bih=580&tbm=isch&tbnid=L__IWlRy8DBC5M:&imgrefurl= http://neon.hu/bulvar_rovat/omg-idegosszeomlast-kapott-a-hardcore-twilight-fan-kristen-felrelepese-miatt-video-270077&docid=MBWV_Id9fKdfMM&imgurl= http://neon.hu/data/cikk/27/0/77/cikk_270077/youtube_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg&w=424&h=283&ei=WpueUIOWB87ntQbR2YHQAQ&zoom=1&iact=rc&dur=607&sig=107568213685228310867&page=1&tbnh=135&tbnw=203&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0,i:68&tx=73&ty=50
Ez pont így történt akkor.
Szeptemberben kellett megpuhítanom azt a bizonyos lengyel bennfentest.
A 2015/A tulajoknak még 4%-ot kell befizetniük, hogy visszavegyük tőlük a kötvényt.
A Freudian slip
Összehozzam ezt a randit Papival?
Lehet akarja :-)
túl sok az eszkimo és kevés a fóka
a helyzetet a cégvezetők kreálták
mikor ész nélkül bocsátották ki a kveket, akkor kellett volna gondolkodniuk
"Most meg itt van egy komoly fogolydilemma, amin már az összes résztvevő csak bukhat--a részvényes meg akár nullára is írhatja magát. Ronda, köpködős, fenyegetős időszak következik sztem az érdemi munka és pénzcsinálás helyett. "
ezt osztom
:)))) fajankókat?..mindenkit....közelebb ahhoz a naphoz mikor a kv-esek benyomják a felszámolási kérelmeket...ezt írtad jó hogy nem írod i hogy az elégítene ki ha sokan sokat buknának
csak az ostoba, kamus, iqhiányos fajankókat, mint a mercis
a legtöbb ideírogató pont az ellentéte