Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Klón Előzmény: #571996

Ugyan Lupin, maga az elemi logikával sincs jó barátságban.

Ha én lennék a maga "múzsája", az "Ede", a "zuglói", akkor igencsak örülnöm kellene a belinkelt papcsáki akciónak. Valszeg diadalt ülve fenyegetném a velem egyet nem értőket.

De nem, Lupin, a helyzet kicsit más.Ahogy én sem ismerem a maga nevét(igazából kiváncsi sem vagyok rá), maga sem ismerhet engem. Aki itt arctalanul fenyeget(tudván maga mögött az állami erőszak-monopóliumot),az pontosan maga. Sitt, börtön,kiherélés,testüregi motozás stbstb.(egyébként a rv és kötvényesekkel történő balhé-elvitel valóban nem egy erkölcsi Mount Everest.Ezzel egyetértek.De ez legyen a hatóságok dolga megítélni, s legyen olyan bátor, tegye meg a feljelentést) Ám ha fizikailag fenyeget valakit, rágalmaz bizonyíték nélkül, az már egy más kategória--akkor a mai hírek alapján önnek egy kicsit illene visszavennie, mert gondolom pórul járhat--hiszen a kijelentései alapján fogható, Arsene Lupin. Feltéve, ha nem pont maga a hatóság( de az). Akkor nyugodtan és következmények nélkül fenyegethet mindenkit, aki nem ért egyet magával, orwelli Lupin.