hol nézed?
http://www.erstebroker.hu/hu/netbroker_termekek_szolgaltatasok.html
hátha segít valamit
Hol érdemes (olcsó jutalék) kereskedni magyarországról Dax-szal, illetve német részvényekkel (nem CFD, hanem valós rv)?
Pillanatnyilag három variációt látok 'gyorsba':
- felfele ~ 240 magasságáig, aztán irány 6900 környékére
- további felfele körök nélkül egyszercsak megindul 6900 irányába, de legalábbis 7k alá
- megindul 7400 környékére
Az első kettőre ~ 40-40 százalék esélyt látok, azaz innen nekem már cikis vagy-vagyse szitu lenne longgal bepróbálni az esés esetleges 'rendes' korrekcióját
A harmadikra 20% körül adok, ha ez a bajövős, akkor az 240-260 között már látszani fog.
2 nap esés után milyeneket vízionáltok :D
Én - gondolom ezen senki nem lepődik meg - shortban csücsültem, és nyitogattam rá. Igaz, én 50 pontonként teszem, és csúszóval követtem. A csúszót általában kézzel állítgatom, ha gyors az esés, akkor 50 pontra, ha lelassul, 30 pontra követem. El kellett mennem itthonról, gondoltam, kicsit kockáztatok a short nyerőből. Így tegnap kiütött engem a shortom 7 094-en, de szándékosan nyitottam egy adag longot, amire pedig 20 pont csúszó került. Amire hazaértem, ez már száguldott, és végülis 7 145-ön zárodott a longom. Volt egy visszaesés, aztán meg felment 80-ra, Ahogy nézem, fél 5 körül ütött ki.
Azért írok ritkán, mert én nem nézek semmiféle vonalat. Csinálom, amit jónak látok, aztán várom az eredményt. De azért sokszor olvaslak titeket, és örülök, ha jól megy nektek.
hamarabb lesz az 2 héten belül én 5 napon belül érzem
a célárat viszont hasonlóan látom 6700-6800 ra teszem 2-3hónap távlatában
..lehet ez túlzottan pesszimista,kiderül
:) nem igazán bátorság :) ez a harmadik pozi
1 7406ról
2 7312ről
3 7174ről
az összes pozi stoppja most amit írtam,vagyis ha kiüt is van profit rendesen,viszont ha elkezd szakadni amire számítok akkor hatványozva fog hozni....könnyű ugy belépni ha van tartalék,inkább szerencse hogy ez eddig így összejött,remélem lesz még alkalmam 4diket vagy akár továbbiakat is rányitni,lejjebbről
stoppját húzom lefelé ,meglátjuk
na akkor egy ujabb short a daxra
7174ről stop 7236
ekkora 4ó-s kanócot nem hagy ott
Hát több mint 100 pontot pattant fel eddig. Lesz egy b nagy alsó kanóc.
Nem is volt olyan hülyeség 7140 körül zárni.... jobb lett volna azért az alján :))))
és basszus visszahuzzak 200ra...
estére ismét benn van a sávban