Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#571640 Hathor Előzmény: #571627

Igen velem beszéltél.

Köszönöm szépen, aki személyesen találkozott velem, és nem virtuálisan utál, annak mindenkinek más véleménye van rólam.

Mondtam nem mondok semmit, ezzel elnzését kértem Tőled a helyszínen.

És most is elnézést kérek a többeiktől akinek sok voltam. Magamban semmi hibát nem láttam, lehet elvakult vagyok. Ti jobban látjátok.

Peace

#571639 Ibiza Előzmény: #571623

idézd már be maki amit írtam..

azt írtam.

figyelő szerint érdeklődik e-star a jeremie2 iránt..utána

sok olyan ember sertepertél jeremie2 körül aki kapcsolatban van a céggel..vagy a széparcú soóssal.

gagyiember ezeket ferdítgeted bennfentes infónak..mert ostoba vagy...igyál még egy kevertet oszt fogd a nyuszira.

#571634 Hathor Előzmény: #571629

Én is emlékszem 10Knál az voltam, lebeszélő, amikor 10Kn kijött a KBC 15Ks elemzése.

Mondtam, hogy fej-váll a leszorító csökkenő háromszögben, meg hogy ezzel törjük 200napos mozgó átlagot.

Akkor is hitetlenség volt, mert KBC azt mondta hogy 15K lesz, meg formerplayer is. Erre mindenki betankolt.

Most mindenki csődőt mond, formerplayer eltünt, most azt láttam hogy fordul a grafikon, mondtam ha fordulatot látok veszek. Vettem.

Most pesszimizmus van, meg 100Ft-os papír kiabálás, 10Ftos névérték kiabálás, meg csőd a cikkekből. Formert felváltotta euforiában lebeszélve Ex.

Én merítkezem ezekből a dolgokból, más merítkezzen a többiből.

Ha nem haragszotok tényleg lépek, mert más dolgom is van.

#571629 macika Előzmény: #571625

a spekit meg ne keverjük össze mással

jól emlékszem rá mekkora ledumáló voltál

#571628 Kissherceg Előzmény: #571612

nézd ha szerényebben adnád elő kevesebbet csesztetnének. Értem, hogy vettél 300 alatt is, de 500 alatt is...

A bennfentes infokat pedig Te írtad, hogy találtál kapcsolatot, aki közel van a céghez. Azért akinek 10 napra messzebbre visz emlékezete lehet furán veszi ki a glória, hogy nyerőben eladtad. Én szívből örülök neki, meg tök jó, hogy kerestél, csak ne azt írogasd, hogy megmondtad duplázást, mert ugyanazt csinálod, mint ex csak long oldalon.

Kárt okozott ex ez meg a másik, nem Ő miatta esett le 12400ról a papír, előtte pedig hiába kárált emelkedett folyton...

Ti vagytok a két szélső érték :))))

#571627 Unisuck Előzmény: #571533

Én álltam a ház előtt a "részvényessel". Akkor veled beszélgettünk? Nekem nem tűntél bennfenntesnek, csak titokzatoskodónak. Bár megértem, hogy semmi lényeges, vagy a mások által megismerhetőnél több információt nem voltál hajlandó közölni...

#571625 Hathor Előzmény: #571616

Tőlem sem kért senki bocsánatot, hogy amíg esett az árfolyam végig alázott, végig lebeszélte a többi befektetőt hogy ne vegye.

Utána az összes kisbüfi itt állt szájtátva, hogy jé, bazz ez duplázott egyet 5nap alatt.

Nem kért bocsánatot senki senkitől!! A lebeszélő kárt okozott a befektetni vágyóknak, akik szétbukták az agyukat a papírban. Milyen jó lett volna nekik, ah legalább elkapnak 50%ot a 104%os emelkedésből.

Kért bocsánatot valaki? Nem.

Most nekem kell valakitől bocsánatot kérnem, amikor én kiszálltam bőséges haszonnal úgy, hogy 3x15%ot még rámvertek ezek a hitetlenek a begyorsuló pánik szakaszban?

KBC beállt venni utolsó napon 20Kt 270re ezzel megtartva az árfolyamot, lefagyasztották addig a kereskedési rendszert, nem állt fel a rendszerünk, amikorra felállt, az árfolyam már 300on volt, kiadták rá rögtön a three black bearish gapet mint fordulós jel.

Aztán a kisbüfi beszélte fel Ex szerint.n Nevetséges, megint mellé lőtt!

Meg nekem elnézést kell majd kérnem. Mire? Hogy duplázott az árfolyam, amíg lebeszélte, és cégközlönyt kerestett a befektetőkkel?

Szeretnétek kihúzni belőlem valamit, hogy mondjam azt nem lesz csőd.

Én nem mondom. Fogalmam nincs, hogy lesz-e. Én bízom benne, hogy nem.

Abból táplálkozom, ami nektek is közre van adva.

Ezért miért kéne csődöt kiabálnom, mint másoknak?

Teljesen semleges állásponton vagyok. Van a cég, vannak a parások, vannak a kitartóak., Vannak a kötvényesek.

Nekem döntenem kell, veszek, vagy keresek más papírt.

Engem érdekel a story, figyelem, jelre veszek, ha van, vagy volt jel.

#571623 Arsene Lupin Előzmény: #571614

"utánajárni megérteni dolgokat."

Jeremie, titkos info, kamuzó libatigris. És még van pofája észt osztani. Röhej.

#571616 macika Előzmény: #571612

a kv tulajok mást mondanak

persze vedd bátran ha mered

aztán egy öncsődnél sztem itt kérhetsz bocsánatot mindenkitől

#571615 exmnbs1 Előzmény: #571611

" kiskötvényes

2012. 11. 9. 09:54

Bezzeg a "saját" kölcsönét kiszedné a kis vérszívó... Eplényi sípálya mennyit érhet? :-))

5. kotvenyes

2012. 11. 9. 09:35

Soós a kötvényesek pénzén akarja helyre tenni a céget. Majd kifizetve a bankokat, szállítókat, a kötvényeseknek felmutatja az üres kezét. Komolyan azt hiszi, hogy ebbe a kötvényesek bele fognak menni? Majd a felszámolás végén kiderül, hogy mi maradt meg a cégből. Addig is zár alá kell majd vonatni Soós magánvagyonát.

Jelentem a moderátornak!

4. kotvenyes

2012. 11. 9. 09:32

kiskötvényes, ez a te dolgod, magánügyed. én nem hagyom meglopni magam. és ahogy nézem Soósnak lesz pénze, lesz mit elperelni tőle."

#571614 Ibiza Előzmény: #571594

"..ne nyomják el azokat, akinek még van hitük."

ez elvtársi feladat is.. rongálják a morált a közhangulatot ahol csak tudják..lázadást akarnak szítani..csak eddig nem sikerült.

a lusták a született lúzerek pedig rápörögnek..nekik az van nem érdemes semmit akarni mert uccse sikerül..ha sikerül az csak véletlen..ha nem akkor ugye megmondták..és ez önigazolja őket..

Egyszerűbb hüjeségeket dumálni mint heteket, hónapokat tanulni..utánajárni megérteni dolgokat.

Az élettől (a társadalomtól) kaptak egy leosztást..ők elfogadták..ők az intelligens mosópor lelkes vásárlói.

#571612 Hathor Előzmény: #571611

Bocs, de fibok szerint a 270-575ös emelkedés 61.8as fiboján megállt az esés egyelőre.

Ha még ennyit megjegyezhetek, tehát az sem jelez mai nap csődöt!

Ja.. és két rés van még alatta. Egy meg fent 445nél.

Van még tovább is! De inkább lófüttyöt a nagyközönség seggébe!

Nem kell nekem egyszer pitizni, máskor meg leszúrni engem.

Bocs.

#571610 Unisuck Előzmény: #571495

Szerinted így vette/veszi ki a lóvét? Frászt! De majd remélem vizsgálják az eljárásban és a végén jön a kuki-muki muri.

#571609 Hathor Előzmény: #571597

Így van ex elég.

Én elhúzok megint, de vannak amiket néha ki kell adni, mert amit Te kiolvasol minden cikkből, az maga a kripta, és tök másról szól a cikk szerintem, csak olvasni kell a sorok között, és ezt ajánlom mindenkinek, hogy ne minket olvasson, engem sem kell! Olvassa a sorokat a Béten, a számára megfelelő hírforrásból, vagy a kötvény szerződés pontjait áttanulmányozva: ha nem hisz a soroknak, nem érti mit olvas, fogadjon ügyvédet, aki lefordítja neki.

Utána lehet jönni mindenféle csőd dumával.

Sziasztok.