Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #571616Tőlem sem kért senki bocsánatot, hogy amíg esett az árfolyam végig alázott, végig lebeszélte a többi befektetőt hogy ne vegye.
Utána az összes kisbüfi itt állt szájtátva, hogy jé, bazz ez duplázott egyet 5nap alatt.
Nem kért bocsánatot senki senkitől!! A lebeszélő kárt okozott a befektetni vágyóknak, akik szétbukták az agyukat a papírban. Milyen jó lett volna nekik, ah legalább elkapnak 50%ot a 104%os emelkedésből.
Kért bocsánatot valaki? Nem.
Most nekem kell valakitől bocsánatot kérnem, amikor én kiszálltam bőséges haszonnal úgy, hogy 3x15%ot még rámvertek ezek a hitetlenek a begyorsuló pánik szakaszban?
KBC beállt venni utolsó napon 20Kt 270re ezzel megtartva az árfolyamot, lefagyasztották addig a kereskedési rendszert, nem állt fel a rendszerünk, amikorra felállt, az árfolyam már 300on volt, kiadták rá rögtön a three black bearish gapet mint fordulós jel.
Aztán a kisbüfi beszélte fel Ex szerint.n Nevetséges, megint mellé lőtt!
Meg nekem elnézést kell majd kérnem. Mire? Hogy duplázott az árfolyam, amíg lebeszélte, és cégközlönyt kerestett a befektetőkkel?
Szeretnétek kihúzni belőlem valamit, hogy mondjam azt nem lesz csőd.
Én nem mondom. Fogalmam nincs, hogy lesz-e. Én bízom benne, hogy nem.
Abból táplálkozom, ami nektek is közre van adva.
Ezért miért kéne csődöt kiabálnom, mint másoknak?
Teljesen semleges állásponton vagyok. Van a cég, vannak a parások, vannak a kitartóak., Vannak a kötvényesek.
Nekem döntenem kell, veszek, vagy keresek más papírt.
Engem érdekel a story, figyelem, jelre veszek, ha van, vagy volt jel.