Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#571568 Hathor Előzmény: #571552

Mondtam már, hogy nincs klónom.

Vállalkozó, weed, ingatlanos Faragó sem vagyok a Tőzsdefórum cikk írója, annak megrendelője, vagy kije.

Ezért nem jutsz semmire Ex ezen a tőzsdei pályán. Fogalmad nincs smmiről. Látsz egy céget, akit ki lehet kezdeni. Ez jó hatással van rád.mPénzed nincs benne, veszíteni valód nincs, de mégis nyersz ha csőd lesz, mert megmontad.

ledumálod a papírt, ezzel erkölcsi sikert könyvelsz el magadban, mert már befektetni nem mersz, mert megégetted magad a Csepel papírban, vagy valami másban.

Múltadat nem tudom, nem is akarom, De a tényeket ne ferdítsd, mert a kötvényesket, részvényesket félre viszed.

Nálad már október 24én csőd volt. Amikor elmentem közgyülire, akkor is csődöt jelentenek mondtad, meg a felszámolást. Nem hallgattam meg, mert nem kaptam ilyen infot, hogy jelenleg csődben lenne a cég, vagy felszámolták volna. Azóta akkor kontrázol, keresed hétfő reggel óta a cégközlönyt. Joepapaától kaptál linket cégközlönyhöz. azóta minden kisbefektetőnek atz óra alás dugod, hogy tessék keresni a felszámolást a nap minden percében.

Gyanúsítasz, rágalmazol, lejáratod az embert, kinevezed klónnak, mindenki hülyébb nálad, még Csabika is, mert Te mindent tudsz a cégról. lehet, eddig nem ez jött le. Iszod a kamu cikket olyan oldalakon, amiről senki nem hallott előtte.

Gondolkodj picit, arra kérlek.

Ha másnak ez a dolog nem tünt fel, az is gondolkodjon.

Vannak itthon több ezres puzzleim. Senki más nem képes a családban itthon kirakni, de még bele sem kezdenek. nekem ez is hobbym. Megcsináltam Őket, kiraktam a falra.

Itt is rakosgatom a szálakat. Niytott vagyok lefel az irányra, nyitott vagyok felfele az irányra.

Ellenben továbbra is bízom a cég megmenekülésében, és a további működésében. Mi a baj ebben?

#571558 exmnbs1 Előzmény: #571549

van abban némi báj hogy kgy előtt előadtad hogy zártkörű a kgy, milyen nehéz is oda kvalifikálni. de neked sikerült

most pedig számon kéred miért is nem mentek oda

#571556 macika Előzmény: #571552

négy kisröfi volt? hát azért ezen jól beröhögtem

akkor ezek szerint voltak vagy nyolcan kb vagy annyian se)

#571555 Fornit Előzmény: #571549

"ennek ellenére meglepődtem, hogy 4kisbefektető volt jelen a közgyűlésen kb, ebből egy az ajtó előtt állt."

Engem is meglepett, most hogy írtad. 3??? Szinte hihetetlen.

Ezek szerint nagy pogácsazivatar nem lehetett.

Kamukirály

#571553 Arsene Lupin

Látom a kamukirály Rambo megint osztja az észt. Volt egy pár perces mutyi felrántás, amikor rá tudta szórni a libákra a pakkját. Nyereséggel és tisztesség még nem jár. Kamu Rambo. Röhej.

Az milyen boldog lehet, akire a kamu Rambo több heti lelkesítő onanizálás után sunyin rászórta a sz*rt.

#571552 exmnbs1 Előzmény: #571549

te, egyetleneim, a morcos és vállalkozó is ott volt állítólag

kösz szépen, megerősítetted amit eddig is tudtunk,hogy te vagy vallalkozo nevű nick.........

#571549 Hathor Előzmény: #571543

Akkora parádét rendez itt mindenki ebben a papírban, ennek ellenére meglepődtem, hogy 4kisbefektető volt jelen a közgyűlésen kb, ebből egy az ajtó előtt állt.

Akit ennyire érdekel a téma, miért nem dugja oda a seggét? Miért ül itt aznap a gép előtt reggel 6tól este 23óráig találgatva?

Komolytalan az egész befektetői kör.

És engem kér számon, hogy minek mentem el??

Engem, akit érdekel a cég helyzete, időmet áldozom rá.

Aztán pötyögjem már be, hogy mi volt?

Utána mondom, nem mondom mi volt, most meg bennfentes vagyok.

Azért szálljatok már magatokba.

#571547 Fornit Előzmény: #571500

A befektetői kapcsolattartói feladatokat mostanság a klónok látják el. Bár most nagyon eltüntek. :))

#571543 Hathor Előzmény: #571541

Meséld el a bennfentes infot, milyen bennfentes infot írtam ki, aki a közgyűlés tartamáról sem írt egy momentumot.

Komolyan várom.

#571540 Kiss Zoltán Előzmény: #571529

A külföldi operációk nem szerepelnek benne,ezt midig kihangsúlyozzák vajon miért? Gyergyó

állítólag tavaly az év egyik mintaberuházása lett Romániába,Lengyel részleg meg jól működik,

esetleg nem tudatos a folyamat?Mármint a Magyarországi projektek leépítése?Persze erre rá is

lettek kényszerítve!Ha így lenne-kétségeim azonban nagyok-akkor most az egészet a magyar

kötvényesek fizetik meg,miközben Soós meg ül az 1 milliárdján,nevetséges!

Ja még dobok egy"friss" könyvet a pf-es "kajakosnak"

Vétel:300db 14325 eladás 10db 14515

450db 14228 5db 14650 stb.:)

#571539 macika Előzmény: #571535

azt én nemtom

de itt egyesek képtelenek felfogni h a kv/rv egy cipő

fibó ide vagy oda

ez vicceske )

#571536 Hathor Előzmény: #571533

Mutyi rallyban kaptam a befektetett tőkémre

3X15%os esést. Akkora mutyi rally volt, hogy rámvertek 45%ot.

Baromi nagy mutyi volt.

Eddig én voltam az egyedüli barom aki vette a csőd szélén álló papírokat, nem?

Menj már azokkal a hülye elméleteiddel.

Téged kell kivizsgáltatni, aki csőd szélén álló céget is lefele beszélsz, hogy a kisbefektetők kidobják a 10-12ezre vett pakkjukat, és realizáljanak egy rohadt nagy veszteséget. Már meg is tették, köszönik neked!