Mondtam már, hogy nincs klónom.
Vállalkozó, weed, ingatlanos Faragó sem vagyok a Tőzsdefórum cikk írója, annak megrendelője, vagy kije.
Ezért nem jutsz semmire Ex ezen a tőzsdei pályán. Fogalmad nincs smmiről. Látsz egy céget, akit ki lehet kezdeni. Ez jó hatással van rád.mPénzed nincs benne, veszíteni valód nincs, de mégis nyersz ha csőd lesz, mert megmontad.
ledumálod a papírt, ezzel erkölcsi sikert könyvelsz el magadban, mert már befektetni nem mersz, mert megégetted magad a Csepel papírban, vagy valami másban.
Múltadat nem tudom, nem is akarom, De a tényeket ne ferdítsd, mert a kötvényesket, részvényesket félre viszed.
Nálad már október 24én csőd volt. Amikor elmentem közgyülire, akkor is csődöt jelentenek mondtad, meg a felszámolást. Nem hallgattam meg, mert nem kaptam ilyen infot, hogy jelenleg csődben lenne a cég, vagy felszámolták volna. Azóta akkor kontrázol, keresed hétfő reggel óta a cégközlönyt. Joepapaától kaptál linket cégközlönyhöz. azóta minden kisbefektetőnek atz óra alás dugod, hogy tessék keresni a felszámolást a nap minden percében.
Gyanúsítasz, rágalmazol, lejáratod az embert, kinevezed klónnak, mindenki hülyébb nálad, még Csabika is, mert Te mindent tudsz a cégról. lehet, eddig nem ez jött le. Iszod a kamu cikket olyan oldalakon, amiről senki nem hallott előtte.
Gondolkodj picit, arra kérlek.
Ha másnak ez a dolog nem tünt fel, az is gondolkodjon.
Vannak itthon több ezres puzzleim. Senki más nem képes a családban itthon kirakni, de még bele sem kezdenek. nekem ez is hobbym. Megcsináltam Őket, kiraktam a falra.
Itt is rakosgatom a szálakat. Niytott vagyok lefel az irányra, nyitott vagyok felfele az irányra.
Ellenben továbbra is bízom a cég megmenekülésében, és a további működésében. Mi a baj ebben?