vastagbőr csabika a zsaroló
ebből csődvédelem lesz
majd a mutyirallikat is kivizsgálják remélem
eddig bennfentes infókat sejtettél.....
Hogy Te mennyire bután értelmezel dolgokat, hihetetlen.
Hol van az írva, hogy van a kasszában?
Lejárt a kölcsön, elvileg felvehető lenne, ha lenne zsé.
De ha lenne zsé, akkor sem venné fel, nem vette fel.
Utána jön a kötvényes bejegyzése.
Börtönbe küldi Csabát.
Mivel? Hogy le van védve Csaba az Önkormányzatok nem fizetéséből származó likviditási gondokból adódó problémákkal, fizetési nehézségekkel? Ezen tények alapján be kell perelni? Pert lehet nyerni? Én nem hiszem, de ha már nem marad pénze a kötvényesnek a buliból, még a pert is fizetheti.
Rébuszokba könnyű ilyeneket írni.
Az egész közgyűlésre rajtam kívül nem volt képes eljönni két részvényesen kívül senki.
Ezen kívül a ház előtt állt egy kötvényes, meg egy részvényes, aki nem tett eleget a közgyűlésen való részvételnek (mármint a részvényes).
Nem védem én egyik felet sem, csak a tényeket mondom, amit olvasok a cikkekből.
Csaba megint elmondta, most már nyiltan ki tette a határidőket, amit én mrá a közgyülin hallottam, és amire nem volt okom (részvényesként) a közgyűlés után lebigyesztett szájjal kijönni, amire Ex állandóan célozgatott, hogy meghallottam a részvény higítást, meg csőd lehetőséget.
Nem kérem! Én kiraktam egy puzzlet, emiatt nem kellett aggódnom a pozicióm miatt.
Technikai alapon viszont 4résre, árfolyamduplázásra meg volt az okom a zárásra. Jól tettem.
61.8%os szintre korrekciózott le az árfolyam. Most is vannak gondolataim, puzzle ki van rakva, de senki orrára nem kötöm. Nem vagyok bennfentes. A közgyűlésen elhangzott, a Bétre kirakott, és a cikkben elhangzott dolgok alapján táplálkozom.
Cégközlönyt remélem félrerakod a cikkben leírt határidőkig, mert ez is csak paráztatás volt a kisbefektetőkkel szemben tőled.
a privátbankos szívóágon simán lehet ügyvéd, politikus, perelni szerető........
"A hitel egyébként lejárt, és bármikor kivehető"
Na, akkor mondhat búcsút Csabika heréinek. Szép magas hanggal fog gazdagodni a börtönkórus.
Komolyan kíváncsi lennék,hogy aki 100 vagy több milliót adott kötvényre ennek a cégnek,az mit gondol arról hogy soós "nem tervez" lemondani a követelésének egy részéről sem-ami egyébként nyomtatott wc papírdarabokból lett 1 Mrd HUF-,miközben ő adja oda negyedáron.
Tehát: kötvényesek sorakozó a 26%-ért,hogy továbbéljen a cég,nem tudunk fizetni,de 1 Mrd azért majd jut valahogy az én számlámra idővel....
Csabika egyre közelebb kerül a sitthez, de lesznek ott még mások is szerintem.
" A hitel egyébként lejárt, és bármikor kivehető"
szóval van 1mrd a kasszában? akkor kijön a kv-esek kb 600m-ja belőle, fizessen
bírósági végzés esetén bye-bye csődeljárási lehetőség
"2. kotvenyes
2012. 11. 9. 07:48
Az se érdekel, ha semmit se kapok a végén vissza, de Kassai és Soós igen is kapjon börtönbüntetést. A cég vezetőiként korlátlanul felelnek minden döntésükkel kapcsolatban, az okozott kárt peres úton fogon érvényesíteni feléjük.
1. kotvenyes
2012. 11. 9. 07:42
1. kotvenyes
2012. 11. 9. 07:42
Részemről felszámolás, és a felelősöknek letöltendő börtön.
úgy tűnik a csődtvben megadott határidőket önkényesen meghosszabbították álláspontjuk szerint helyesen
árdekelne a bíróság véleménye is
" Az egyedi beszámoló időközben elkészült, a vállalkozás folytatásának elve miatti bizonytalanságra hivatkozva azonban a könyvvizsgáló a könyvvizsgálói záradék megadását elutasította, egyéb problémát azonban nem jelölt meg."
na ne állítsa már meg a napot, leírták a megtagadás előtt hogy a kv-ek 100%-ékon való illetve a leányvállalatok értékésével nem értettek egyet, amelyek közül több a tőkéjét is elvesztette......
és naná hogy a könyvvizsgáló a hibás szerinte(((((((((((((((((((((((((((((
- Ön is adott kölcsönt a cégnek. Ez milyen formában történt? Bármikor kivehető?
- A nagytulajdonos, illetve a vezető tisztségviselő által nyújtott hitel, illetve ez alapján fennálló követelés minden esetben alárendelt, hátrább sorolt egy esetleges igényérvényesítési (felszámolási) eljárás során az egyéb, különösen a biztosított követelésekkel szemben. A hitel egyébként lejárt, és bármikor kivehető, de természetesen a társaság jelenlegi helyzetében annak kifizetésre most nem kerül sor, azonban lemondani sem tervezek róla.
lemondani sem tervezek róla.
aztán miért nem ha csőd lesz?
de ha nem is lesz nem tudja a cég visszafizetni
vagy mégis?
nem mindegyik kötvényes tőzsdézik
elég csak egy ember és mehet jövőre a csődpaci
"A táraság igyekszik további forrásokhoz jutni, azonban bizonytalan, hogy a lejáratkor illetőleg az igényérvényesítési jog megnyíltakor milyen lesz a társaság likviditási helyzete"
a kv-ek okt 24-én lejártak
"A hitel egyébként lejárt, és bármikor kivehető, de természetesen a társaság jelenlegi helyzetében annak kifizetésre most nem kerül sor, azonban lemondani sem tervezek róla."
akkor biztos megérti hogy a kv-esek miért nem fogadják el a javaslatot)))))))
"két (azóta már bezárt) romániai projekt elkezdését.....finanszírozta a kötvények kibocsátásából"
lásd Flash Reportok románia fejlesztések 0 EUR mindegyikben a kp állomáby sor előtt......
" A már említett két romániai projekten kívül veszteségek mutatkoznak a magyarországi projekteken is, hiszen az a portfólió, amivel korábban rendelkeztünk, a számításaink szerint akár 10 milliárd forintot is érhetett, a szerződések lejáratot megelőző lezárása viszont jóval kisebb értéken történik, ezért ez most már inkább csak 5 milliárd forintot ér."
a lengyel lányostul?
további több mint 3mrd leírás, a kv portfolion pedig még jó 1 mrd... 12m EUR sajáttőkáből, ami NEGATÍV ez esetben..............
Én sok pénzzel rendelkező kötvényes lennék,apránként lefelé bevásárolnék a wc papírból,majd odadobnám a 2012/A-t a hóágyúsnak. Az ezután bekövetkező ralliból szép nyereséget lehetne kaszálni
Még utána is húzhatja:
"Ez alapján egy 20 napos moratóriumot követően ismét fel kell szólítani a céget megfelelő határidőt biztosítva a fizetésre. Ha ezt követően sem teljesít a társaság, akkor van lehetőség a felszámolási eljárás kezdeményezésére, de az sem egyenlő még a felszámolás megindításával. A bíróság általában 60 napon belül dönt a kérelemről, nyilatkoztatva a társaságot is a követelésre vonatkozóan."
Jól felkészültek hogy lehet még jobban szívatni a kötvényeseket. Most már biztos hogy nem fizetnek 109-et,megvárják a felszólítást,a bírósági döntést és még csak akkor vonul csődvédelembe...
Még hónapokig húzhatják az idegeiket
"Úgy gondolom, a fennmaradó kötvényesek a következő napokban fognak dönteni arról, hogy értékesítik-e kötvényeiket. "
17-e óta eszükben sincs odaadni a fenyegetőzés ellenére.....
"- A kötvénytájékoztató alapján álláspontunk szerint a kötvényesek a késedelembe eséstől számított 5 banki munkanapot követően szólíthatják fel a társaságot a teljesítésre, amelynek ha nem tesz eleget a társaság, a kötvényeseknek 15 banki munkanapon belül megnyílik a joguk arra, hogy a kötvényeket lejárttá és esedékessé tegyék"
15 munkanapon belül?))))))
az már ketyeg. kb 6. munkanapnál tartunkfelszólíthatóság után.....
"Az adatok a külföldi operáció számait nem tartalmazzák."
egy büdös vasat sem fizettek vissza a héten?
a külföldi operációt miért nem tartalmazzák? már meg sincs esetleg????
"A kötvénytájékoztató alapján álláspontunk szerint a kötvények még nem lejártak, hiszen az előírt határidők betartásával megtett felmondási esemény még nem következett be."
úgy látszik a tv mást mond, azért "élláspontunk szerint"????