Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #571523

Hogy Te mennyire bután értelmezel dolgokat, hihetetlen.

Hol van az írva, hogy van a kasszában?

Lejárt a kölcsön, elvileg felvehető lenne, ha lenne zsé.

De ha lenne zsé, akkor sem venné fel, nem vette fel.

Utána jön a kötvényes bejegyzése.

Börtönbe küldi Csabát.

Mivel? Hogy le van védve Csaba az Önkormányzatok nem fizetéséből származó likviditási gondokból adódó problémákkal, fizetési nehézségekkel? Ezen tények alapján be kell perelni? Pert lehet nyerni? Én nem hiszem, de ha már nem marad pénze a kötvényesnek a buliból, még a pert is fizetheti.

Rébuszokba könnyű ilyeneket írni.

Az egész közgyűlésre rajtam kívül nem volt képes eljönni két részvényesen kívül senki.

Ezen kívül a ház előtt állt egy kötvényes, meg egy részvényes, aki nem tett eleget a közgyűlésen való részvételnek (mármint a részvényes).

Nem védem én egyik felet sem, csak a tényeket mondom, amit olvasok a cikkekből.

Csaba megint elmondta, most már nyiltan ki tette a határidőket, amit én mrá a közgyülin hallottam, és amire nem volt okom (részvényesként) a közgyűlés után lebigyesztett szájjal kijönni, amire Ex állandóan célozgatott, hogy meghallottam a részvény higítást, meg csőd lehetőséget.

Nem kérem! Én kiraktam egy puzzlet, emiatt nem kellett aggódnom a pozicióm miatt.

Technikai alapon viszont 4résre, árfolyamduplázásra meg volt az okom a zárásra. Jól tettem.

61.8%os szintre korrekciózott le az árfolyam. Most is vannak gondolataim, puzzle ki van rakva, de senki orrára nem kötöm. Nem vagyok bennfentes. A közgyűlésen elhangzott, a Bétre kirakott, és a cikkben elhangzott dolgok alapján táplálkozom.

Cégközlönyt remélem félrerakod a cikkben leírt határidőkig, mert ez is csak paráztatás volt a kisbefektetőkkel szemben tőled.