Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1212

Re: nincs cím

#571377 Borska Előzmény: #571372

köszönöm,igy már van némi rálátásom,igy megvan az értelme is a dolognak,nem olvastam eddig ezt a cikket,ez megerősítheti a 400-420 zónát

...bááááár ez akkor lesz igazán brutál buli ha most jön 3hónap vérfürdő,és valahol 320-350körül hozzá lehetne jutni matávhoz

lehet rosszul tudom,nem …

#571368 Borska

lehet rosszul tudom,nem olastam most utánna de mintha az osztalék s csak 40ft lett volna,és ez adóköteles,illetve ismételten az ideális piacon szelvényvágáskor dobja is le magáról az összeget,jobb esetben csak annyit,de láttam már csunya matáv szelvényvágást is....

#571366 Borska Előzmény: #571362

ez így igaz,tökéletes osztalékpappír,de ott az a fránya ha, ha marad,én speciel nem hiszem hogy maradna

viszont a magyar kamatpolitika neki dolgozik hisz minden tizedpontnyi kamatcsökkentés jelentős 5-8% jobb esetben több árfolyamemelkedést generálhat az rv árfolyamában,de ez optimális piacra és viszonyokra áll,nem jelen klímában és környezetben

plussz ott a magyar kormány,ujabb és ujabb ötletelései közül egy,ami a befektetési számla 5évét ki kívánja tolni 10 re, nem nagy ötlet,és a sok apró szarral rendesen leamortizálják a magyar bluekat

#571364 Borska Előzmény: #571361

:) gondolom kockázatkezelésként :) vagy hosszabtávú fefektetésre való rv-nek tartod ?

#571362 Euroman Előzmény: #571358

ha marad az 50 ft osztalék, 12,4 % kb félévre (osztalék május tájékán) nem olyan rossz...pláne ha a kamatok tovább lefelé mennek...

tátott szájjal állok,hog…

#571358 Borska

tátott szájjal állok,hogy ki és miért lát fantáziát egy matávban???? hogy ilyen környezetben +3% plusszba húzza,mert Richtert még csak csak megérteném,valahol,de a többi bluet,hm

lehet bennem a hiba,és most van ideje zsákolni????

#571352 Borska Előzmény: #571351

igeeen ,eddig ugy alakul ahogy vártuk,kiváncsi leszek a folytatásra ,mert ez egy bolond világ,de profitvédők már bennt ,mindkét daxra rendes profitot véd,a hati az ami gondolkodtat,ott szinte alig vagyunk bekerem alatt,pedig azt vártam volna éllovasnak az esésben,némi gyógyír a huf pozi,szépen termel,nem hittem volna ezt a fajta párhuzamot

#571351 Fornit Előzmény: #571348

Nekem is, de csak pár konti. (csak azt tudnám h minek) Dax viszont gyönyörű shortból :)

hoppá :) ujabb shortjaim…

#571348 Borska

hoppá :) ujabb shortjaim nyillottak :) hadszóljon,ezt ma még beverik :)

#571345 Borska Előzmény: #571341

jahhhh,ahogy bejelzett az indikátorom,és leirtam :) abban a pillanatban téptek promton vagy 50 pontot

...de a kardhal elősször a remény-hal utoljára :) :) :)

most elindul a hati,nem …

#571337 Borska

most elindul a hati,nem lepődnék meg ha pirosban zárna,18850-18900 között

Re: gf

#571323 BudFox Előzmény: #571310

USA most még emelkedésben áll...de olyan alacsony a forgalom hogy mindjárt indul az esés ...szerintem.