Borska barátom,
merj nagyot álmodni.
Mondtam, hogy dobjátok le a pesszimista szemüveget.
Telekom napos chartom:
Borska barátom,
merj nagyot álmodni.
Mondtam, hogy dobjátok le a pesszimista szemüveget.
Telekom napos chartom:
Osztalék miatt legelőbb februárban érdemes telót venni.
köszönöm,igy már van némi rálátásom,igy megvan az értelme is a dolognak,nem olvastam eddig ezt a cikket,ez megerősítheti a 400-420 zónát
...bááááár ez akkor lesz igazán brutál buli ha most jön 3hónap vérfürdő,és valahol 320-350körül hozzá lehetne jutni matávhoz
lehet rosszul tudom,nem olastam most utánna de mintha az osztalék s csak 40ft lett volna,és ez adóköteles,illetve ismételten az ideális piacon szelvényvágáskor dobja is le magáról az összeget,jobb esetben csak annyit,de láttam már csunya matáv szelvényvágást is....
ez így igaz,tökéletes osztalékpappír,de ott az a fránya ha, ha marad,én speciel nem hiszem hogy maradna
viszont a magyar kamatpolitika neki dolgozik hisz minden tizedpontnyi kamatcsökkentés jelentős 5-8% jobb esetben több árfolyamemelkedést generálhat az rv árfolyamában,de ez optimális piacra és viszonyokra áll,nem jelen klímában és környezetben
plussz ott a magyar kormány,ujabb és ujabb ötletelései közül egy,ami a befektetési számla 5évét ki kívánja tolni 10 re, nem nagy ötlet,és a sok apró szarral rendesen leamortizálják a magyar bluekat
:) gondolom kockázatkezelésként :) vagy hosszabtávú fefektetésre való rv-nek tartod ?
ha marad az 50 ft osztalék, 12,4 % kb félévre (osztalék május tájékán) nem olyan rossz...pláne ha a kamatok tovább lefelé mennek...
tátott szájjal állok,hogy ki és miért lát fantáziát egy matávban???? hogy ilyen környezetben +3% plusszba húzza,mert Richtert még csak csak megérteném,valahol,de a többi bluet,hm
lehet bennem a hiba,és most van ideje zsákolni????
igeeen ,eddig ugy alakul ahogy vártuk,kiváncsi leszek a folytatásra ,mert ez egy bolond világ,de profitvédők már bennt ,mindkét daxra rendes profitot véd,a hati az ami gondolkodtat,ott szinte alig vagyunk bekerem alatt,pedig azt vártam volna éllovasnak az esésben,némi gyógyír a huf pozi,szépen termel,nem hittem volna ezt a fajta párhuzamot
Nekem is, de csak pár konti. (csak azt tudnám h minek) Dax viszont gyönyörű shortból :)
hoppá :) ujabb shortjaim nyillottak :) hadszóljon,ezt ma még beverik :)
jahhhh,ahogy bejelzett az indikátorom,és leirtam :) abban a pillanatban téptek promton vagy 50 pontot
...de a kardhal elősször a remény-hal utoljára :) :) :)
most elindul a hati,nem lepődnék meg ha pirosban zárna,18850-18900 között