Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#571441 rbbj11 Előzmény: #571302

jó öreg pszichó ismét minden realitást felülmúl, igaz.

Egyébként az elmúlt hetek adatai épp a németekhez képest alulteljesítő amcsi piacon nekem sok év után először ad bizakodásra okot fundás oldalról. Házépítések először éledeznek, ingatlanpiacuk először éledezik, munkanélküliség elviselhető szintek közelébe süllyed, kisker szektor is elvan, és a legtöbb nem túlhúzott cég (mint google) jobbat jelentett a vártnál.

És még usa külker egyenlege is javulgat

#571302 Depriv Előzmény: #571299

Draghi-beszéd (növekedés 'majd') + USA negativ részvénypiaci várakozások (Obama-adók) -> az adott körülmények között néhány zöld adat nem sokat dob.

#571286 Kissherceg Előzmény: #571285

Nem változtatott, 0,75 százalékon tartotta az irányadó euróövezeti kamatlábat az Európai Központi Bank kormányzótanácsa csütörtöki kamatdöntő ülésén.

A Reuters brit hírügynökség által megkérdezett elemzők többsége is tartásra számított.

#571284 rbbj11 Előzmény: #571224

igazad lett, már csak a 1430-as adatok okozhatnak longot

FRANKFURT (dpa-AFX) - Die Europäische Zentralbank (EZB) hat ihren Leitzins wie erwartet unverändert belassen. Der Zins, zu dem sich die Geschäftsbanken bei der Notenbank refinanzieren können, bleibe bei 0,75 Prozent, teilte die EZB am Donnerstag in Frankfurt mit. Volkswirte hatten diese Entscheidung erwartet.

Ihren Einlagensatz, den sie den Geschäftsbanken für überschüssige Mittel zahlt, beließ die EZB bei null Prozent. Auf dieses Niveau hatte sie den Satz im Juli gesenkt. Damit soll den Banken der Anreiz genommen werden, überschüssige Mittel bei der EZB zu parken. Der Spitzenrefinanzierungssatz liegt weiter bei 1,5 Prozent.

EZB-Chef Mario Draghi wird die jüngsten Entscheidungen ab 14.30 Uhr vor der Presse erläutern. Neue Entscheidungen zum Anleihekaufprogramm (OMT) werden nicht erwartet./jsl/hbr

#571283 Depriv Előzmény: #571268

Mások is effélében gondolkodtak, de úgy fest, nem nyert...

Igy viszont alapja is lenne óráson egy bear zászlónak: a célár ~ 7100 körül pusszantja a táguló mittudoménmi (H5) alsó szárát.

#571232 big-ebuy Előzmény: #571224

annyira azért ne légy biztos benne csak esünk,modern tőzsde ez,a swing se a régi,én is látok új csúcsra esélyt

mi van ha beszatattak mindenkit majd fordul,túl 1x-en ma már nem tudnak lopni pénzt

#571230 Depriv Előzmény: #571228

Lazít... Azért elég jó tempóban jött le 4xx környékéről, ráfér egy kis pihenés...

#571224 Borska Előzmény: #571206

kamatdöntés,semmi váratlan nem lesz,míg a periféria betege saját lábon áll,nem lesz különösebb beavatkopzás a folyamatokba,leginkább németek miatt nem,ha kikéri a segítséget spanyolhon az más,de egyenlőre nem így áll a dolog

Draghi-t ismerve pesszimzmust fog sugározni a beszéde,eurusd 1,27 tesztelésére lesz jó,a bizakodó longban hívőknek beszállási pontok vannak,de én inkább az esés folytatását várom,nálam törtek támaszok,max egy gyenge visszateszt ami belefér,de semmiképp sem rally,jó adatokat és kezdeti meghúzást kiszállásokra fogják felhasználni

....én így látom

#571214 big-ebuy Előzmény: #571210

Ma várható adatok:

CN Elkezdődik a kínai kongresszus, a vezetőváltásról is döntenek majd

HU 9:00 Külkereskedelmi mérleg, szept., előző: 587,6 millió EUR, várt: 800 millió EUR

CZ 9:00 Munkanélküliségi ráta, okt., előző: 8,40%, várt: 8,40%

UK 13:00 Bank of England kamatdöntés bejelentése, nov., előző: 0,50%, várt: 0,50%

EZ 13:45 EKB kamatdöntés bejelentése, nov., jelenleg: 0,75%, várt: 0,75%

US 14:30 Külkereskedelmi mérleg, szept., előző: -44,2 milliárd USD, várt: -45 milliárd USD

US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 363 ezer fő, várt: 365 ezer fő

EZ 14:30 Sajtótájékoztató az EKB kamatdöntésről

CA 19:10 A kanadai jegybanktól Carney tart beszédet

#571206 rbbj11 Előzmény: #571193

ok

7310-et mára értettem, mivel ma lesz a kamatdöntés...a várhatóan minuszos állásból nézve az is elszállás... :) másrészt azt írtam, azt biztosra veszem. Hogy mennyivel megy feljebb, gőzöm nincs. Ha valóban 25 bp-vel csökkentenek, ahogy várom, akkor 7360 is simán képbe kerülhet du., ha amcsi adatok is jók lesznek