köszi, jó lett
köszi, jó lett
Szeretettel: http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2010
acélnak nem nevezném, de mindegy is... :)
szar vicc. estart csak hathor képes acél idegekkel végülni :)
tetszik a gspark, de nem nagyon mocorog, ez évezredes türelmet igényel.
sztm nagy HUF gyengülés esetén érdemes zsákolni vagy prosperáló gazdaság mellett. Addig szenvedős lesz az árfolyam. Az egyetem sikeressége is húzhatja a papírt, de ez is több éves történet
igen, de csak a felét adták el.
hitelt biztos nem törlesztenek.
ingatlanfejlesztés lenne a következő mérföldkő a cég életében, az árfolyam szempontjából is.
Az AMRI kiválásával most elég területhez jutottak, pedig előtte már nem nagyon tudtak komolyabb területeket kiajánlani a bérlőknek, ezért vártam, hogy elkezdődik egy építkezés (bankok nem rohantak sajnos).
előbb-utóbb....
állítólag e-start vesznek :)
Lement a kötvények hozama 4%-ra, vagy még az alá, nem csoda hogy eladták, tényleg nem túl vonzó lehetőség immár. és lehet hogy inkább akkor hitelt törlesztenek belőle /elő???/ a hitelük kamatozása nagyon alacsony egyébként, de lehet hogy akötvényhozam még ennél is alacsonyabb lett :)
szerintem úgy voltak vele, hogy eleget kerestek rajta, emelkedési potenciál már nem sok, esési annál inkább ha valami elromlik. szerintem jó lépés.
erre elég konkrét tőzsdei szabályok vannak, azért. Nézd meg a BÉT honlapján fenn van mit kell teljesíteni.
illikvid nagyon sajnos, pedig örömmel kereskednék vele
osztalék lehet annyi az eredményből kiindulva,
de azért most még ne kellett volna eladni a kötvényt.
érdekes lenne, ha az eredményért.
94 ezer eurt nyertek.
mondjuk jó árfolyam volt, és kiszálltak.
szóval egyszerű realizáció?
igaz, elkezdődött egy 1400 m2-es épület rendbetétele (1,3 millió eur 2012-es kiadás).
pénzeszköz ezt is fedezné.
Nem értem, miért kerűlt át a B kategóriába. Kapitalizációja alapján legalábbis ezt nem érdemli, tőzsdei értéke magasabb, mint egynémely A katis cégé.
ott van részletezve, hogy az éves terv a kiesett bevétel + jogász buli miatt ne változzon.
40-50 forint osztalék jöhet tavasz végén, mert folytatják az adósságtörlesztést, több nem jut. meg egyébként is bojár azt ígérte hogy kb az adózott eredmény lesz mindig kiosztva.
valóban.
egy kérdés merült fel bennem:
miért adták el a Richter kötvények több, mint felét októberben?
mire kellhetett a pénz?
az 1 részvényre jutó Ebidta a konzervatív előrejelzést figyelembevéve 0,7 eur, azaz kb. 200 Ft.
hihetetlen korrekt jelentés, élmény olvasni:
http://bet.hu/newkibdata/112281836/GSPARK_IFRS_Negyedeves_jelentes_2012_Q3_2012.11.05.pdf
jaja nagyon transzparens a történet, már zavarba is jövök tőle
Regebben 800-tol 1,000-ig voltam benne, de sztem most nem fog lemenni addig, hacsak nem jon egy turelmetlen... Amugy olvastam elotte. :)
Az AMRI-val alapvetoen semmi nem valtozott, regota korrektul kommunikaljak es abszolut prudensen kezelik a konyvekben/tervekben.
olvastad elemzésem? Gondolom nem, azért írtál 800at :)