Regisztráció Elfelejtett jelszó

GSPARK

Re: nincs cím

#571111 Bendeguz Előzmény: #571048

szar vicc. estart csak hathor képes acél idegekkel végülni :)

tetszik a gspark, de nem nagyon mocorog, ez évezredes türelmet igényel.

#571090 Kissherceg Előzmény: #571087

sztm nagy HUF gyengülés esetén érdemes zsákolni vagy prosperáló gazdaság mellett. Addig szenvedős lesz az árfolyam. Az egyetem sikeressége is húzhatja a papírt, de ez is több éves történet

#571087 tigus Előzmény: #571047

igen, de csak a felét adták el.

hitelt biztos nem törlesztenek.

ingatlanfejlesztés lenne a következő mérföldkő a cég életében, az árfolyam szempontjából is.

Az AMRI kiválásával most elég területhez jutottak, pedig előtte már nem nagyon tudtak komolyabb területeket kiajánlani a bérlőknek, ezért vártam, hogy elkezdődik egy építkezés (bankok nem rohantak sajnos).

előbb-utóbb....

#571047 xmann Előzmény: #571007

Lement a kötvények hozama 4%-ra, vagy még az alá, nem csoda hogy eladták, tényleg nem túl vonzó lehetőség immár. és lehet hogy inkább akkor hitelt törlesztenek belőle /elő???/ a hitelük kamatozása nagyon alacsony egyébként, de lehet hogy akötvényhozam még ennél is alacsonyabb lett :)

szerintem úgy voltak vele, hogy eleget kerestek rajta, emelkedési potenciál már nem sok, esési annál inkább ha valami elromlik. szerintem jó lépés.

#571046 xmann Előzmény: #570998

erre elég konkrét tőzsdei szabályok vannak, azért. Nézd meg a BÉT honlapján fenn van mit kell teljesíteni.

#571007 tigus Előzmény: #570928

osztalék lehet annyi az eredményből kiindulva,

de azért most még ne kellett volna eladni a kötvényt.

érdekes lenne, ha az eredményért.

94 ezer eurt nyertek.

mondjuk jó árfolyam volt, és kiszálltak.

szóval egyszerű realizáció?

igaz, elkezdődött egy 1400 m2-es épület rendbetétele (1,3 millió eur 2012-es kiadás).

pénzeszköz ezt is fedezné.

#570998 Mancs Előzmény: #570928

Nem értem, miért kerűlt át a B kategóriába. Kapitalizációja alapján legalábbis ezt nem érdemli, tőzsdei értéke magasabb, mint egynémely A katis cégé.

#570871 xmann Előzmény: #570834

40-50 forint osztalék jöhet tavasz végén, mert folytatják az adósságtörlesztést, több nem jut. meg egyébként is bojár azt ígérte hogy kb az adózott eredmény lesz mindig kiosztva.

#570834 tigus Előzmény: #570262

valóban.

egy kérdés merült fel bennem:

miért adták el a Richter kötvények több, mint felét októberben?

mire kellhetett a pénz?

az 1 részvényre jutó Ebidta a konzervatív előrejelzést figyelembevéve 0,7 eur, azaz kb. 200 Ft.

#557081 akpo7 Előzmény: #556744

Regebben 800-tol 1,000-ig voltam benne, de sztem most nem fog lemenni addig, hacsak nem jon egy turelmetlen... Amugy olvastam elotte. :)

Az AMRI-val alapvetoen semmi nem valtozott, regota korrektul kommunikaljak es abszolut prudensen kezelik a konyvekben/tervekben.