)))))))))))
Neked megsúgom.Hatalmas emelkedés jön,lesz.Lassan újra pozícióba lépek,a rajzok az EMA-k és a szalagok(na meg a csillagok együtt állása) mindent ütnek,a beszállót még nem tudom,de én is bízom a cégben és nagyon remélem,hogy még sokan segítenek nekem,hogy a Birodalom visszavághasson a sok kishitű,gyáva,hitetlen befektetőnek.Hidd el,ez nagyon nagy lehetőség,most kell venni!!!Ez a most létező,lehető legjobb bef.Remélem segítettem,hogy el tudd dönteni,mit csinálj.Én bízom a cégben,Csaba egy üzleti zseni.Aki benne hisz az "Istenben" hisz.
Figyelj"kopasz"baromira unalmas ez az állandó önigazolásod.Pár éve,amikor ajánlgattad magad a PF-OTP topikban 7k-nál %-ért,majd beszakadt az árfolyam!!!Te ne oktass,OK?
Ide nem ír már,mert túl sok a kritikai észrevétel :-)
A te sikered csak a( nézőközönség) publikumnak köszönhető.!Senki nem irigyli a nyereségedet!Tudod te,hogy mit műveltél itt heteken keresztül.Zsebre tehetted a három babszemet,"megérdemled"de ne csinálj magadból mártírt!A cégben továbbra is bízol,?akkor miért csak figyeled?miért nem veszel ezen az árfolyamon?TA már nem nem működik?
Nem azért a két fillérért, de bejött amit múlt héten elemeztem. Éppenséggel vak tyúk is talál szemet! ;)
Illuzio: mi van az okulárédban? Mit látsz a jövőben?
Rodolfo,vigyázzanak,mert csalok,csak a kezemet(a rajzaimat-elemzéseimet)figyeld!!!!!!!??????
Elvoltatok ma, nem győztem visszaolvasni... :)
Szigetnek mintha annyi lenne.
- még két nap és Márton nap-ha megfogja,onnan 3 nap limit fel
Nekem is csak gukkerral megy--- Úgy látom "n.y.c." , not yet classified )
sajna nem látom közelről a játszmalapot
látod mennyi az ÉLŐjük?
az okosabbja igen, a tompábbak még most is azt hiszik, hogy egyszer mindegyikük vezérré változik.
Lovakat kéretik mellőzni a játszmából....
az izolált gyalogokkal is baj lesz. már viszik a fizetési felszólításokat a Székács utcába
az e4-re az ellenfél választhatta volna sílusosan a szicíliai védelmet
))
néha úgy tűnt, hogy csak túlmozgásos lovak ugrálnak a pályán.
nagyon gyenge volt a középjátékbeli pozíció értékelése, de a későbbi kétkérdőjeles lépések sem segítettek az állást egyensúlyban tartani. Lehet még lépegetni párat, de magára valamit is adó játékos itt már szépen aláírná a játszmalapot.