Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #570767"380-480 között vette, így 10% stopra kevés :)"
tudom hoyg neked vicces, már megírtad hati topikban, hogy ez a storym vicces lesz.
Ennek ellenére Robbaj örömmel vágta a fejemhez, hogy 430körül visszavett pakkját rámborította 370es nyitónál. És már csak nekem van egyedül ilyen papírom.
Papa meg Illuzió azzal rágalmazott, hogy én kaptam ki a záró 6000darabot utolsó eső napon, és nem szégyenlem magam?
Pedig írtam, hogy aljat nem tudtam a felfüggesztés követően hol lesz, de a 310en kialakult zászló megér még vételt, Bendegúzzal itt beszéltük délelőtt, utána estig nem írtam itt, csak PFen. PFen beraktam az árbóc szalag képet.
Itt a kép, amit 16óra körül tettem be PFre a 270es alj napján 310-315ös könyv mellett.
http://postimage.org/image/da6mtgd5h/
Ekkor már megint vettem az árbócra, és a hatalmsa fordulós pakkokra, na meg ott volt az elliottom, amit Sly kérésére nem írtam tovább, azt mondta irányt ne írjak a rajzokból. Nem írtam. Te ismered árbócot, ismered elliottot, hogy C pontig mehet.
Aznap este beraktam papának, hogy nem aljon vettem, hanem 310es árbócban. azóta én vagyok a kamus. Megmutattam az aznapi számlámat neki, hogy nem 300alatt vettem, nem kamutzok, nem aljon vettem. Mutattam:
http://postimage.org/image/xc0if5rxn/full/
Ez aznap amikor 270es aljról fordult az árfolyam. Mondtam aznap árbócban vettem annak árbóca valahol 310-320as szintek között mozgott 315ös átlagra beszűkülve.
Nem baj, akkor is kamuztam neki.
Most azt írod 380ig vettem. Mutattam aznap itt, hogy vettem.
Rögtön jött, hogy nem szégyenlem magam chartot rajzolni és az utolsó 6Ks pakkot 330ban kitépni? Eközben folyamatos csőd, meg csabika sitt, meg einstand kifejezéseket kellett hallgatnom feltankolt befektetőkéntolyan tagoktól, akinek nem volt ilyen papírja, és nem is akart ilyet venni, mert csőd, einstand. A bomlasztás volt a lényeg.
Volt aki írt privit nekem, hogy ezek az alakok miatt nem mert venni, és mekkora szopi.
Volt aki ezekre a ledumákra tárazott ki a limites esésekben.
Elnézést, de ne legyek már én a kamus, meg hazug, aki szerintetek egyedül vette a papírt, és egyedül let beragadva. Meg többet nem lesz 500 a papír, de még 400 sem. Sőt 10 Ft lesz, meg 100. Kiszámolták napi limittel mikorra esik a papír 100Ftig.
Már csináltak topikot, hogy E-starban is lehet részvényhigítás. Közgyűlésre úgy küldtek el, hogy legalám bejelentik nekem a csődöt. Bejelentették? nem.
Másnap ment még 15%ot az árfolyam a közgyűlés után? Ment.
Miről beszélünk emberek?
Azóta is minden nap Ex azt kéri a befektetőket, hogy nézze a cégközlönyt, már hétfőre kereste a felszámolást a cégközlönyben. Utána kedden. Nem találta. Ma még nem hallgattam a cégközlönyös szöveget, de gondolom azért mert rájött, hogy tényleg nem lett még felszámolás.
Elnézést ha valakit megbántottam, elnézést ha valakit felháborított a vételem.
Elnézést, ha valakit frusztrál a sikerem.
Bocs, de nem tudok ilyen közegbe írni.
Tovább nem szeretnék írni erről a témáról, nem szeretnék kérdéseket megválaszolni.
Reggel is kiírtam mindent PFen. Ezzel próbálom lezárni a témát.
Nincs kedvem tovább ragozni.
A cég további működésében továbbra is bízom. Az árfolyamot továbbra is nézem.
Tudom, hogy ezen soraimra is támadás fog érni, csak azt nem értem mire? Én úgy érzem vettem papírt, és engem értek kritikák, vádak, megalázások. Akkor miért kell még egy lapáttal még rátenni azoknak, akik az egészet generálják?
Miért kérdezgetik hogy mi volt közgyülin, mondjam már el.
Miért kérik, hogy a felvett E-star riportokat gépeljem már be. Miért kérik, hogy chartoljak nekik? Egyébként menjek ám az anyámba.
Bocs.