Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Egyébként meg a dollár '…

#571389 TrendMan

Egyébként meg a dollár 'mozgathassa', Obama győzelem után gyengülnie kellene, ami jó lenne az aranynak - de egyenlőre nem akarja.

Érdekes, hogy Nyilasi má…

#571387 TrendMan

Érdekes, hogy Nyilasi már napok óta nem akarja elemezni ami itt történik.

Pedig az a felrántás elég markáns volt, kiváncsi lennék, hogy látja?

http://tozsdeforum.hu/tozsde/technikai-elemzesek/ ???

(Ha Dax lenne, akkor rés visszatöltésként aposztrofálnám, de aranynál ilyet még nem hallottam.)

a shortot is eladtam +7%…

#570992 Ibiza

a shortot is eladtam +7%al..köszönjük..

Re: nincs cím

#570778 Ibiza Előzmény: #570758

érdekes..vettem shortot..az is nagyon el van árazva...valaki nagyon elírt valamit..

38% ot kerestem longon..1nap alatt eb gold tl20..a short is el van cseszve..

#570758 Ibiza Előzmény: #570350

el is adtam, qrva sokat kerestem rajta..beállt valami maki nagy adaggal venni..

vettem egy kis longot ce…

#570350 Ibiza

vettem egy kis longot certiben..sokat ment le..1750ig visszanézhet..ha igaz az elméletem akkkor az arany felfelével mennek le a részvények..

#570314 Justice Előzmény: #570139

Klapka megmondta, arany mindíg biznisz: Igaz most nem lesz az! A Sendy lenyomta a várakozásokat karácsony elejéig. Akkor meg pont karácsony miatt nem repül.

#570139 Ibiza Előzmény: #566064

igen innen pattanhat de beeshet 1620-1550 közé...lufi volt.. amikor mindenhonnan ömlik 2k lehet az arany akkor már tömés van.

Az a jó ebben a long cer…

#570128 TrendMan

Az a jó ebben a long certiben, hogy már stoppot nem is kell tenni rá, olyan közel van a kiütés

:-DDD

#566789 TrendMan Előzmény: #566507

Pedig valami húzódik itt is, azzal küzd most 1715-1720 küzött:-)

Nekem ez most már bázisépitésnek tünik, ha a mai napot kibirja további esés nélkül, akkor nagyobb esélye lesz az újbóli emelkedésnek.

Most már nem oldalaz. H…

#566064 TrendMan

Most már nem oldalaz.

Ha jól látom a 200 napos alá is beesett.

Azaz további esés jöhet, erős támasza van valahol 1685 körül.

#559715 Ibiza Előzmény: #559694

igy sem tudják eladni..mármint a valódit.. származékokkal cibálják felfelé..lufi..

usa hüjíti őket "eszközöket" vásárolnak..de nem aranyat..nem ostobák drágán venni..meg a speki is viszi..hátha tényleg aranyfedezetű lenne dollár..ja..van egy nagy ajtó usában azt mutogatják..na ott van mögötte egy raklappal..élő ember nem látta..