Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569543 exmnbs1 Előzmény: #568561

exmnbs1: "előzmény (#16305: Hathor) | válasz erre | Ma, 17:35

Várom a pénteki közgyülit már.

Alig kaptam belépőt rá. Ment a nagy levélváltás broki cégem és E-star között.

Nem elég az igazolás a cégtől, hogy tulaj vagyok, még speciális kitételeket is kértek, meg a E-starnak is el kellett küldeni központba a jelentkezésemet.

Nem hiába.. zártkörű a buli ,-)

Hathor"

érdekes....

a sajtó is ki lesz tiltva?

Biztosan egyetlen kisbüf…

#569541 Nyeretlen_Keteves

Biztosan egyetlen kisbüfit zavart csak a nyilvánosság.... Gondolom statiszta volt a lelkem.

Re: Hírzárlat

#569540 Arsene Lupin Előzmény: #569536

"Egy kisbefektető vétózta meg a nyilvánosságot."

Nocsak:

"Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire."

Re: Hírzárlat

#569536 exmnbs1 Előzmény: #569534

"ex, melyik szavamat nem értetted? Egy kisbefektető vétózta meg a nyilvánosságot. Ellenszavazat nélkül kellett volna megszavazni a nyilvánosságot.

egyetleneim"

Hírzárlat

#569534 Arsene Lupin

17953 2012.04.18 12:38 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @exmnbs1

Pontosan tudják itt egy páran, hogy milyen "ütős" hírek jönnek, sőt van számodra egy rossz hírem, jöttek, történtek.....

A hírzárlat hál Istennek jól működik Kassai után, a zárlat okait sejtem, a feloldás kulcsa nem az én kezemben van....

Re: nincs cím

#569533 exmnbs1 Előzmény: #569529

az időpont megválasztása példaértékű itt is bár a hangácsi helyszín azért veri a Székács utcát

kgy

#569532 Bendeguz

Most komolyan senki semmit nem mond? Sehol egy hír? Elolvastam Hathor blogját, továbbra is ugyanazt írja, mint idáig mindig. Ideje volna abbahagyni a cinkelését, ha már az alaptalan rágalmazásért képtelenek egyesek bocsánatot kérni. Ugye.

Csabika nem volt ott?? E…

#569527 Nyeretlen_Keteves

Csabika nem volt ott?? Ez milyen gyáva sz@r!! Mindenki tudja hol lehet vele majd összefutni mostanában... Gondolom, nem fog egyedül hóágyúzni egy darabig...