most zártkörű vagy miért nem ment mindenki?
exmnbs1: "előzmény (#16305: Hathor) | válasz erre | Ma, 17:35
Várom a pénteki közgyülit már.
Alig kaptam belépőt rá. Ment a nagy levélváltás broki cégem és E-star között.
Nem elég az igazolás a cégtől, hogy tulaj vagyok, még speciális kitételeket is kértek, meg a E-starnak is el kellett küldeni központba a jelentkezésemet.
Nem hiába.. zártkörű a buli ,-)
Hathor"
érdekes....
a sajtó is ki lesz tiltva?
De a vétózósnak "csak" 1350 db papírkája volt ....
Biztosan egyetlen kisbüfit zavart csak a nyilvánosság.... Gondolom statiszta volt a lelkem.
"Egy kisbefektető vétózta meg a nyilvánosságot."
Nocsak:
"Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire."
"ex, melyik szavamat nem értetted? Egy kisbefektető vétózta meg a nyilvánosságot. Ellenszavazat nélkül kellett volna megszavazni a nyilvánosságot.
egyetleneim"
Mennyi idejük van a kgy határozatokat kitenni a BET-re?
17953 2012.04.18 12:38 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @exmnbs1
Pontosan tudják itt egy páran, hogy milyen "ütős" hírek jönnek, sőt van számodra egy rossz hírem, jöttek, történtek.....
A hírzárlat hál Istennek jól működik Kassai után, a zárlat okait sejtem, a feloldás kulcsa nem az én kezemben van....
az időpont megválasztása példaértékű itt is bár a hangácsi helyszín azért veri a Székács utcát
Most komolyan senki semmit nem mond? Sehol egy hír? Elolvastam Hathor blogját, továbbra is ugyanazt írja, mint idáig mindig. Ideje volna abbahagyni a cinkelését, ha már az alaptalan rágalmazásért képtelenek egyesek bocsánatot kérni. Ugye.
http://stooq.hu/q/?s=e_star.hu&c=1y&t=c&a=ln&b=0
áprilisban former bejelentett egy hírzárlatot
A transzparencia rangsor tökutolsó helyéhez ennyi is elég-- a T-kathoz meg egyenesen követelmény.
Csabika nem volt ott?? Ez milyen gyáva sz@r!! Mindenki tudja hol lehet vele majd összefutni mostanában... Gondolom, nem fog egyedül hóágyúzni egy darabig...
Viszont legalább hétfőig nyugi lesz, alábbhagy a hívők rituális kollektív onanizálása.
Miért? Nem ott b*szta a rezet?