Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#569520 exmnbs1 Előzmény: #569519

nem tudom de hathor sorainál vidámabb volt a hangulat a Farkasréti temetőben egy órája

#569519 macika Előzmény: #569517

semmi érdekes

a nagyböfik annyian voltak hogy megszavazzanak mindent ha a kicsik megmakacsolják magukat

ekaki tp nem mondott le?

#569518 exmnbs1 Előzmény: #569517

"KÖZGYŰLÉS UTÁN:

Tájékoztatom a kedves kollégákat, hogy közgyűléssel kapcsolatosan semmilyen információval nem szolgálhatok, információt még privátban sem vagyok hajlandó adni. A cég valószínűleg kommunkiálni fogja a közgyűlésen elhangzottakat. Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire. Későbbiekben sem fogok utalást sem tenni, sem reakciót nem fogok kiváltani azzal kapcsolatosan, hogy mi hangzott el."

aha))))))

#569513 exmnbs1 Előzmény: #569511

Soós Csaba 24,34 642 445

OTP Alapkezelő Zrt. 9,98 263 372

Sandling Enterprises Limited 9,92 262 000

ezek közül is szórni kellett valakinek..........

#569512 Grizzly Géza Előzmény: #569510

Nem akarta égetni magát :)

Az utolsó bucifejnek is több részvénye volt mint amit ők vettek több mint 2 mrd-ért

#569511 exmnbs1 Előzmény: #569510

"Erre vonatkozólag nincsen infóm. A részvényesen 41.5%-a volt jelen, az elején volt a szavazás a nyilvánosságról. Nemmel csak egy kisbüfi szavazott (1350 szavazat). Nem nagyon értem miért, de eléggé morcos srác volt. Így pár kisbüfi és a sajtó kiszorult. Amúgy Makra és az OTP alap is ott volt."

sounds bad

#569510 exmnbs1 Előzmény: #569506

nem kérdés

és a nyilvánosság kizárása detto az

az ilyesmi a genyánál nutexben szokás

Uttilico úgy túnik otthon felejtette magát

Biztos atomtitkokról vol…

#569508 Nyeretlen_Keteves

Biztos atomtitkokról volt szó...gondolom hétfőn az árfolyam majd válaszol egy-két kérdésre (vagy nem).

#569507 exmnbs1 Előzmény: #569494

off

"(#72130) Re: már csak olvasóként Értékelés: +1

előzmény (#71891: birkanyiiroo) | válasz erre | Ma, 13:36

Kedves birkanyiiroo!

jó 5 éve regeltem ide és kevés hozzád foghatóan intelligens, felkészült, segítőkész emberrel találkoztam, akinek ráadásul helyén van az esze, helyiértéken tudja kezelni a mutyikat.

a portfolio legújabb korszakának fénypontja volt a Dax topik indításod, tegnap benéztem, meglepődtam mi is megy itt. illetve mégsem annyira, mert sok hasonló személyeskedést látni máshol.

kicsi, illikvid tolvajpapírban még tán érthető is, de a daxnál ami hatalmas és likvid piac???

hiányozni fognak a Roccok, szvsz nem lesz aki rászánja a napi 5 percet, jó könyveket pedig pláne nem fog ide lefordítani senki....

remélem meglesz a tisztulás, nagymester, és visszatérsz!

exmnbs1

"

#569506 taresz Előzmény: #569493

Ez nem jó jel.

Eddigi írásai alapján Ő lenne az első aki az esetleges jó hírt oda tenné a "csődös" tábornak.

#569495 macika Előzmény: #569493

ez elég röhejes

sztem semmi se volt

5. pontra ment a morgás gondolom, némi kérdés felelettel, hátsósorban halk anyázások

aztán haza is mentek

ugyan mi újdonság lehet a ky csőd után?

az viszont lehetséges, hogy a makacs kis kv tulajok igencsak odamondogattak csabikának

Ez fent volt már? Hathor…

#569493 Grizzly Géza

Ez fent volt már? Hathor blogjáról:

"KÖZGYŰLÉS UTÁN:

Tájékoztatom a kedves kollégákat, hogy közgyűléssel kapcsolatosan semmilyen információval nem szolgálhatok, információt még privátban sem vagyok hajlandó adni. A cég valószínűleg kommunkiálni fogja a közgyűlésen elhangzottakat. Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire. Későbbiekben sem fogok utalást sem tenni, sem reakciót nem fogok kiváltani azzal kapcsolatosan, hogy mi hangzott el."