a lepattintott újságírók lassan megírhatnák hogy elhajtották őket
a lepattintott újságírók lassan megírhatnák hogy elhajtották őket
az otp és Makrának miért lenne jó az E-star dolgozós fb vajon?
nem tudom de hathor sorainál vidámabb volt a hangulat a Farkasréti temetőben egy órája
semmi érdekes
a nagyböfik annyian voltak hogy megszavazzanak mindent ha a kicsik megmakacsolják magukat
ekaki tp nem mondott le?
"KÖZGYŰLÉS UTÁN:
Tájékoztatom a kedves kollégákat, hogy közgyűléssel kapcsolatosan semmilyen információval nem szolgálhatok, információt még privátban sem vagyok hajlandó adni. A cég valószínűleg kommunkiálni fogja a közgyűlésen elhangzottakat. Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire. Későbbiekben sem fogok utalást sem tenni, sem reakciót nem fogok kiváltani azzal kapcsolatosan, hogy mi hangzott el."
aha))))))
gondolom valaki szavazott a pakkjával, feltehetően őmaga
gondolom a nagy megmenekülés esetén welcome lett volna az újságíróknak......
Kösz, olvastam, de egy ideig nem fogok most odaát feltűnni, ezért hát utólag is thx--- itt. )
Soós Csaba 24,34 642 445
OTP Alapkezelő Zrt. 9,98 263 372
Sandling Enterprises Limited 9,92 262 000
ezek közül is szórni kellett valakinek..........
Nem akarta égetni magát :)
Az utolsó bucifejnek is több részvénye volt mint amit ők vettek több mint 2 mrd-ért
"Erre vonatkozólag nincsen infóm. A részvényesen 41.5%-a volt jelen, az elején volt a szavazás a nyilvánosságról. Nemmel csak egy kisbüfi szavazott (1350 szavazat). Nem nagyon értem miért, de eléggé morcos srác volt. Így pár kisbüfi és a sajtó kiszorult. Amúgy Makra és az OTP alap is ott volt."
sounds bad
nem kérdés
és a nyilvánosság kizárása detto az
az ilyesmi a genyánál nutexben szokás
Uttilico úgy túnik otthon felejtette magát
Biztos atomtitkokról volt szó...gondolom hétfőn az árfolyam majd válaszol egy-két kérdésre (vagy nem).
off
"(#72130) Re: már csak olvasóként Értékelés: +1
előzmény (#71891: birkanyiiroo) | válasz erre | Ma, 13:36
Kedves birkanyiiroo!
jó 5 éve regeltem ide és kevés hozzád foghatóan intelligens, felkészült, segítőkész emberrel találkoztam, akinek ráadásul helyén van az esze, helyiértéken tudja kezelni a mutyikat.
a portfolio legújabb korszakának fénypontja volt a Dax topik indításod, tegnap benéztem, meglepődtam mi is megy itt. illetve mégsem annyira, mert sok hasonló személyeskedést látni máshol.
kicsi, illikvid tolvajpapírban még tán érthető is, de a daxnál ami hatalmas és likvid piac???
hiányozni fognak a Roccok, szvsz nem lesz aki rászánja a napi 5 percet, jó könyveket pedig pláne nem fog ide lefordítani senki....
remélem meglesz a tisztulás, nagymester, és visszatérsz!
exmnbs1
"
Ez nem jó jel.
Eddigi írásai alapján Ő lenne az első aki az esetleges jó hírt oda tenné a "csődös" tábornak.
ez elég röhejes
sztem semmi se volt
5. pontra ment a morgás gondolom, némi kérdés felelettel, hátsósorban halk anyázások
aztán haza is mentek
ugyan mi újdonság lehet a ky csőd után?
az viszont lehetséges, hogy a makacs kis kv tulajok igencsak odamondogattak csabikának
Ez így messzemenően kecsegtető
Ez fent volt már? Hathor blogjáról:
"KÖZGYŰLÉS UTÁN:
Tájékoztatom a kedves kollégákat, hogy közgyűléssel kapcsolatosan semmilyen információval nem szolgálhatok, információt még privátban sem vagyok hajlandó adni. A cég valószínűleg kommunkiálni fogja a közgyűlésen elhangzottakat. Minden részvényesnek jogában volt eljönni a közgyülire. Későbbiekben sem fogok utalást sem tenni, sem reakciót nem fogok kiváltani azzal kapcsolatosan, hogy mi hangzott el."