4. A tátongó szakadék régóta látható volt, miért nem indultak érdemi tárgyalások a társaság vezetése és a rvesek illetve kötvényesek között?
4. A tátongó szakadék régóta látható volt, miért nem indultak érdemi tárgyalások a társaság vezetése és a rvesek illetve kötvényesek között?
Kissherceg is 15 percet adott neki tegnap, a legnagyobbak is hibázhatnak.... :-) szóval ne emészd magad. Még összef@shatja magát, bár a 15 perc az már egész biztosan letelt...
Na erről már írtam Neked, (na nem pü-be!! még mielőtt valaki esetleg itt elkezdene kombinálni.. :-) még jól le is lettem hurrogva...
Egyébként most semmilyen hír nem érdekel, figyelni kell az árfolyamot, az majd beszél...
3. Miért nem tudható meg ki adott és milyen feltételekkel pénzt a cégnek?
Lupin úr nézze vissza én írtam közgyűlésre 500 lesz akkor persze lehülyéztek, az,hogy technikailag nem október 24 hanem november 2 lett az időpont majd rájönnek vagy már kezdik sejteni miért!
Exnek üzenem lehet gondolkozni kik veszik!
Ez jó téma a gazdasági újságíróknak is. Minden előjön ami csak elméletben előjöhet egy cégnél.
Ez a mai kereskedés eddig azért érdekes én pl tegnap azt vártam volna, hogy nap elején megrántják akár felsőig is, aztán nap végére beadják akár alsóra.
Ehhez képest eléggé ittragadt a tetején.
Ami azért így közgyűlés előtt elgondolkoztató.
2. Ha esetleg adott pillanatban valóban pontos volt a teljes reménytelenség képe, akkor később miből vásárolt vissza a társaság mégis kötvényeket?
Ex vazzeg, ne a cikket olvasd, hanem nézd meg a könyvet :-) ha ez nap végére így marad, akkor itt nem csak a Lengyel hitel volt büdös!!
Egy szépen, rendesen bedőlt cég papírjainak, azért csak nem ez a normális viselkedése!?
Annyi az egész, hogy nem értem a szituációt. Logikailag nem tudom összerakni. Ritka helyzet, de most ez van.
Valami kapitális nagy átb*szást tudok leginkább elképzelni a cég eddig húzásai alapján.
1. Igaz volt-e hogy az E-Starnak egy fillérje sincs a kötvényesek kifizetésére vagy dezinformáció volt a pénztelenség?
:-))
Bedőlt az E-Star
Kötvényesek kálváriája
ilyen címen írt Bruckner
szépen levezeti micsida handabandázás ment a közleményekben valódi infók helyett
És felteszi a 7 igen releváns kérdést
valaki bescannelhetné a cikket
Miért panaszkodsz, a Barnamaci épp most jelent meg. :))
A többiek gondolom a közgyülire készülgetnek, próbálgatják a szmokingokat, talán még TTT is felutazik Salakszentmotorosról :))
Az a baj, hogy nem csak Ő tanácstalan, hanem én is, pedig én mindenről tudok ugye! :-)
Lupin úr mi ez a békülékeny hangnem?Némi tanácstalanság érződik a hangjában?:)