Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#568900 exmnbs1 Előzmény: #568898

4. A tátongó szakadék régóta látható volt, miért nem indultak érdemi tárgyalások a társaság vezetése és a rvesek illetve kötvényesek között?

#568899 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568892

Kissherceg is 15 percet adott neki tegnap, a legnagyobbak is hibázhatnak.... :-) szóval ne emészd magad. Még összef@shatja magát, bár a 15 perc az már egész biztosan letelt...

#568898 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568891

Na erről már írtam Neked, (na nem pü-be!! még mielőtt valaki esetleg itt elkezdene kombinálni.. :-) még jól le is lettem hurrogva...

Egyébként most semmilyen hír nem érdekel, figyelni kell az árfolyamot, az majd beszél...

#568893 xtreme Előzmény: #568889

Lupin úr nézze vissza én írtam közgyűlésre 500 lesz akkor persze lehülyéztek, az,hogy technikailag nem október 24 hanem november 2 lett az időpont majd rájönnek vagy már kezdik sejteni miért!

Exnek üzenem lehet gondolkozni kik veszik!

#568892 banyaiz Előzmény: #568877

Ez jó téma a gazdasági újságíróknak is. Minden előjön ami csak elméletben előjöhet egy cégnél.

Ez a mai kereskedés eddig azért érdekes én pl tegnap azt vártam volna, hogy nap elején megrántják akár felsőig is, aztán nap végére beadják akár alsóra.

Ehhez képest eléggé ittragadt a tetején.

Ami azért így közgyűlés előtt elgondolkoztató.

#568891 exmnbs1 Előzmény: #568890

2. Ha esetleg adott pillanatban valóban pontos volt a teljes reménytelenség képe, akkor később miből vásárolt vissza a társaság mégis kötvényeket?

#568890 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #568884

Ex vazzeg, ne a cikket olvasd, hanem nézd meg a könyvet :-) ha ez nap végére így marad, akkor itt nem csak a Lengyel hitel volt büdös!!

Egy szépen, rendesen bedőlt cég papírjainak, azért csak nem ez a normális viselkedése!?

#568889 Arsene Lupin Előzmény: #568878

Annyi az egész, hogy nem értem a szituációt. Logikailag nem tudom összerakni. Ritka helyzet, de most ez van.

Valami kapitális nagy átb*szást tudok leginkább elképzelni a cég eddig húzásai alapján.

#568888 exmnbs1 Előzmény: #568884

1. Igaz volt-e hogy az E-Starnak egy fillérje sincs a kötvényesek kifizetésére vagy dezinformáció volt a pénztelenség?

#568884 exmnbs1 Előzmény: #568878

Bedőlt az E-Star

Kötvényesek kálváriája

ilyen címen írt Bruckner

szépen levezeti micsida handabandázás ment a közleményekben valódi infók helyett

És felteszi a 7 igen releváns kérdést

valaki bescannelhetné a cikket

#568882 Fornit Előzmény: #568875

Miért panaszkodsz, a Barnamaci épp most jelent meg. :))

A többiek gondolom a közgyülire készülgetnek, próbálgatják a szmokingokat, talán még TTT is felutazik Salakszentmotorosról :))

#568878 xtreme Előzmény: #568874

Lupin úr mi ez a békülékeny hangnem?Némi tanácstalanság érződik a hangjában?:)