Tudsz mondani olyan lehetőséget, hogy külföldi rv-t (nem certi, nem cfd) vehetek legalább 10*-es tőkeáttéttel? Ez engem annyira érdekelne...
Tudsz mondani olyan lehetőséget, hogy külföldi rv-t (nem certi, nem cfd) vehetek legalább 10*-es tőkeáttéttel? Ez engem annyira érdekelne...
80 cent (ennyit vontam le az átlag beker árból). A köv. osztaléknak is ennyit ígérnek, pedig volt már szó róla, hogy megemelik 1 euró fölé. De állítólag nagy a verseny, blabla
Ha jó osztalékpapírt keresel még, akkor ajánlom Deutsche Telekomot és Deutsche Post-ot, előbbi most ki van árusítva korrupciós botrány miatt
Engem is érdekelne, mennyiért vetted, és mennyi osztalékot fizettek...
Elkezdtem keresgélni osztalékpapírokat, és jó info lenne nekem. Ha nem nagy gond...
Legegyszerűbb kapott osztalékként feltüntetni egy külön sorban.
Pl 5m ft kezdőtőkéd volt, és jóváírnak 50k oszit, akkor +1%
igen, ki
Vagyonjátszma az a részvény, Lynchtől kölcsönzött kategória szerint
ja ok, tehát csak arra voltam kíváncsi, hogy kivitted e a pozit
+2,68% a pénteki dax longok zárása után
SP futi long ebben a stratégiában még várat magára, a skalpolósban zártam, ahogy usa topikban írtam
Nyilasi alapjánál jobb vagyok, ez is vmi, de azért ennek a stratégiának a fő célja az állampapírhozamok min. 3%-kal verése, szóval a köv. évek jobban kell menjenek....
ott van a korábbról megmaradt pozik közt, összevonva a két pakk, megvannak, jól elvannak. Ha lenne fölös pénzem, dupláznék benne a jelenlegi áron
fotex sorsa mi lett?
mivel az összes többi eredmény is bruttóban van, ezért tök mindegy, sőt, mivel rv-árfolyam nyereségként fog megjelenni a végén, ezért a nettó eredményem kiszámolásánál még magasabb adót is számolhat rá az olvasó, mint a valós
nem tudtam, hogy rakjam az eredménybe az osztalékot. Eddig nem is raktam bele, de úgy tűnik, france telekomban sokáig leszek még, ezért mégis fel kell tüntetnem. A legtranszparensebb, hogy a beker áramból mindig le fogom vonni. Így le is vontam most