az a gond,hogy 1.3-ért is már ilyet kapni dieselben,kombiban,2007-est,magyart ,1gazdást,szervizkönyvest,törésmentest.
az a gond,hogy 1.3-ért is már ilyet kapni dieselben,kombiban,2007-est,magyart ,1gazdást,szervizkönyvest,törésmentest.
Turbó? Húzzák a fejükre, olyat mindenki tud. Kéne venni egy jó kis sokat forgó klasszikust, ha már nem gyártanak ilyet.. nekem az Accord Type-R továbbra is tecc, de túlárazottak.
8 éves kisautót? Mint a huzat! :-)
Nagyon el kell kezdenem nézni a kocsikat, mert kiköltöztem a cs. házamba, oda kellene kocsi, most a motor már nem opció. Egye kutya, 1 millát adok azért az olajkályháért.. :-)
1.5misiért ugy oda kellett volna röppenteni,hogy még a benne lévő pléd is röpüljön vele 1ütt:)
Ilyen lesz a Mazda új kompaktja - képen a következő 3-as
ezek után nagyon kiváncsian várom a 2-es Mazdát is,lehet belőle vmi sportos vadóc állású törpe.
Honda Civic Type-R 250 lóerővel
korábban pletykálthoz képest még erősebb turbómotorral, kétkuplungos automata váltóval, s kisebb tömeggel várható a következő Honda Civic Type-R.
A vélhetően 2014-től forgalmazott új Type-R-rel a Honda tuti nekimegy a Renault Mégane RS 8:08 perces Nordschleife-rekordjának, hogy magáénak tudhassa a leggyorsabb elsőkerekes autó megtisztelő címet.
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/honda_civic_type-r_250_loerovel-8821
helyes a Hondát az élre,igy van rendjén.:)
mivel sötétben érek haza a jövőhéten marad a november 1-e után képfeltöltés...
nekem jók a képek esőben is....beltér, kívül, úgy alaposan....:))
komplett felszereltség, stb...
ha meg tudunk egyezni, lehet, hogy érdekelne...
:)
és cserébe minden előzményt megtudhatsz az autóról.
Nem tűnök el mint az egyszeri nepper.. :P
ezt is sikerült,ezt belőtted:)))viccelek:)
egyébként az ártól függetlenül,jól hangzik,illetve jók a paraméterei az autodnak,látatlanban, első hallásra,nem rossz pedigréje van,ezt meg kell hagyni:)
tavasszal a szerviz elott beszelgettunk az haverokkal amikor valaki 1.5-ert kerte. Mivel akkor meg kutya a lathataron se volt igy eladni se akartam.
az india baratom eddi 206-os rezsokat csinalt. Majd rakerdezek, hogy micrat tud-e.
Eddig meg nem hirdettem, most akartam lefenykepezni de szakad az eso.
Egyebkent ezust szurke.
:)
ha a ceges kombi vagy egyteru lenne es nem egy 170-les dsg, full bor passat akkor nem lenne kerdes.
Amikor az octaviat eladtam enyem volt a legdragabb a hahu-n.
Altalaban eddig sikerult beloni az arakat.
igazából nissan micrát keresek rövidesen,vad erővel,ezt a tojás alakut,mely kb. 2004-től van,klimásat,benzinest,udvarból,magyart,szervizkönyvest,törésmentest.
de más kis auto is talán-talán szóba jöhet ,ezért kérdeztem:)
ja itt is az ára:)
mintha sok lenne egy kicsit érte:))
ennyiért oda adom majdnem az én általam szalonból kihozott diesel kombimat,ami 2007-es,bőrön automatán kivül fullos:)
nem, utolsó kérdés,hogy mi az ára?
jöhet priviben is.
de,ha most izé akarok lenni,azt mondanám,hogy ilyen autót nem eladni kell,hanem használni,azok helyett főleg amikre cserélni akarod:)
rohogni fogsz de 1.3-ra gondoltam. Elotte megneztem a kinalatot.
Lancos motor, most volt felulvizsgalaton az evek miatt. Kutya baja.
igen klimas, elol elektromos ablak. Abs nincs benne.
2006-ban vettuk 13.500 km-el.
Magyarorszagi szervizkonyv. Evente olajcsere a kotelezo szervizeken tulmenoen. Toresmentes. A hatso lolhariton van a sarkan egy 10 filler nagysagu potty, horzsolas. A nejem napi 5 km-t ment vele.
Klima van?
Törés volt?
Itt van egy hasonlo magyar, ez 1gazdás,kilométer 75ezer,mondjuk klima nincs,felszereltség megnevezés más.