Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#567847 KawaBazsy Előzmény: #567828

Turbó? Húzzák a fejükre, olyat mindenki tud. Kéne venni egy jó kis sokat forgó klasszikust, ha már nem gyártanak ilyet.. nekem az Accord Type-R továbbra is tecc, de túlárazottak.

#567846 KawaBazsy Előzmény: #567841

8 éves kisautót? Mint a huzat! :-)

Nagyon el kell kezdenem nézni a kocsikat, mert kiköltöztem a cs. házamba, oda kellene kocsi, most a motor már nem opció. Egye kutya, 1 millát adok azért az olajkályháért.. :-)

Honda Civic Type-R 250 l…

#567828 Sumér harcos

Honda Civic Type-R 250 lóerővel

korábban pletykálthoz képest még erősebb turbómotorral, kétkuplungos automata váltóval, s kisebb tömeggel várható a következő Honda Civic Type-R.

A vélhetően 2014-től forgalmazott új Type-R-rel a Honda tuti nekimegy a Renault Mégane RS 8:08 perces Nordschleife-rekordjának, hogy magáénak tudhassa a leggyorsabb elsőkerekes autó megtisztelő címet.

http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/honda_civic_type-r_250_loerovel-8821

helyes a Hondát az élre,igy van rendjén.:)

#567809 hosszhuszár Előzmény: #567807

nekem jók a képek esőben is....beltér, kívül, úgy alaposan....:))

komplett felszereltség, stb...

ha meg tudunk egyezni, lehet, hogy érdekelne...

#567807 Amatoregy Előzmény: #567806

:)

és cserébe minden előzményt megtudhatsz az autóról.

Nem tűnök el mint az egyszeri nepper.. :P

#567806 Sumér harcos Előzmény: #567803

ezt is sikerült,ezt belőtted:)))viccelek:)

egyébként az ártól függetlenül,jól hangzik,illetve jók a paraméterei az autodnak,látatlanban, első hallásra,nem rossz pedigréje van,ezt meg kell hagyni:)

#567805 Amatoregy Előzmény: #567804

tavasszal a szerviz elott beszelgettunk az haverokkal amikor valaki 1.5-ert kerte. Mivel akkor meg kutya a lathataron se volt igy eladni se akartam.

#567804 Amatoregy Előzmény: #567802

az india baratom eddi 206-os rezsokat csinalt. Majd rakerdezek, hogy micrat tud-e.

Eddig meg nem hirdettem, most akartam lefenykepezni de szakad az eso.

Egyebkent ezust szurke.

#567803 Amatoregy Előzmény: #567800

:)

ha a ceges kombi vagy egyteru lenne es nem egy 170-les dsg, full bor passat akkor nem lenne kerdes.

Amikor az octaviat eladtam enyem volt a legdragabb a hahu-n.

Altalaban eddig sikerult beloni az arakat.

igazából nissan micrát k…

#567802 Sumér harcos

igazából nissan micrát keresek rövidesen,vad erővel,ezt a tojás alakut,mely kb. 2004-től van,klimásat,benzinest,udvarból,magyart,szervizkönyvest,törésmentest.

de más kis auto is talán-talán szóba jöhet ,ezért kérdeztem:)

#567801 Sumér harcos Előzmény: #567799

ja itt is az ára:)

mintha sok lenne egy kicsit érte:))

ennyiért oda adom majdnem az én általam szalonból kihozott diesel kombimat,ami 2007-es,bőrön automatán kivül fullos:)

#567800 Sumér harcos Előzmény: #567797

nem, utolsó kérdés,hogy mi az ára?

jöhet priviben is.

de,ha most izé akarok lenni,azt mondanám,hogy ilyen autót nem eladni kell,hanem használni,azok helyett főleg amikre cserélni akarod:)

#567799 Amatoregy Előzmény: #567778

rohogni fogsz de 1.3-ra gondoltam. Elotte megneztem a kinalatot.

Lancos motor, most volt felulvizsgalaton az evek miatt. Kutya baja.

#567796 Amatoregy Előzmény: #567771

2006-ban vettuk 13.500 km-el.

Magyarorszagi szervizkonyv. Evente olajcsere a kotelezo szervizeken tulmenoen. Toresmentes. A hatso lolhariton van a sarkan egy 10 filler nagysagu potty, horzsolas. A nejem napi 5 km-t ment vele.