Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: ez kellene

#56699 Kissherceg Előzmény: #56696

köszi jó ötlet :)

Józsi autom nincs egy éves :)) viszont ez nagyon bejön, szerintem is megkíméltnek néz ki, hátha családban valakinek kéne :) Alkatrészek ezekhez mennyire drágák?

#56696 Ozzy_ Előzmény: #56681

nem tőlem kérdezted, de ez gyönyörű.

Egyetlen bajom az automata. 89-ben még nem volt olyan magasokon a megbízhatósága, meg a vezetési stílust nem tudta annyira lekövetni, mint mondjuk egy újabb automata vezérlés. Úgyhogy sokat ne várj tőle. De a kocsi az nagyon szépen néz ki.

Autóvásárláshoz egy tipp, amit érdemes megfogadni. Polarizált szemüveggel menj, és látni fogod hol volt újrafényezve. Sok turpisságot fel lehet vele fedezni.

#56688 hosszhuszár Előzmény: #56681

Képről, szépen egybe van a kocsi.

Látni kéne.

A váltó, ha váltásnál, ránt, vagy álló helyzetbő, D-be, vagy R-be rakva, ránt, szerintem felejtős, ha ilyenkor éles, csattanó fémes hangja van tózse.

Így képről megkíméltnek néz ki.

Meg lehet próbálni, szerintem.

És ha gondolod, ránézhetünk, viszem egy mindent lát haveromat is:))

#56197 Ricsi Előzmény: #56195

Igen, azért adtam el a Scorpio Cosworth-ot, az évente megette. Kicsit erős volt a gép.

#56194 Ricsi Előzmény: #56190

Az automata előny. Nekem. Én azért kint nézegetek, mert itthon nem érdemes ilyen autót venni vagy tartani.

#56190 Kissherceg Előzmény: #56182

:)) Én most találtam egy nagyon szép állapotó mercedest. 800.000HUF, de régi és automata. Pedig nagyon tetszik, nem lelakott...

Józsi, ha vagy akkor jelezz, megkeresem és mondj nékem véleményt légyszives.

#56183 Ricsi Előzmény: #56156

A Jaguár meg passzió autó lenne, én nagyrészt motorral járok. De 1500 Euro nem pénz érte.

#56182 Ricsi Előzmény: #56162

Nagyon hosszú, összefoglalnád? :)

Ezt nem ide akartam, de nem tudom törölni...

#56156 Kissherceg Előzmény: #56152

fogyasztási költség annyi lesz évente, mint az autó ára :) jaguár az csak egy ford, sok bajjal :)