köszi jó ötlet :)
Józsi autom nincs egy éves :)) viszont ez nagyon bejön, szerintem is megkíméltnek néz ki, hátha családban valakinek kéne :) Alkatrészek ezekhez mennyire drágák?
köszi jó ötlet :)
Józsi autom nincs egy éves :)) viszont ez nagyon bejön, szerintem is megkíméltnek néz ki, hátha családban valakinek kéne :) Alkatrészek ezekhez mennyire drágák?
nem tőlem kérdezted, de ez gyönyörű.
Egyetlen bajom az automata. 89-ben még nem volt olyan magasokon a megbízhatósága, meg a vezetési stílust nem tudta annyira lekövetni, mint mondjuk egy újabb automata vezérlés. Úgyhogy sokat ne várj tőle. De a kocsi az nagyon szépen néz ki.
Autóvásárláshoz egy tipp, amit érdemes megfogadni. Polarizált szemüveggel menj, és látni fogod hol volt újrafényezve. Sok turpisságot fel lehet vele fedezni.
Képről, szépen egybe van a kocsi.
Látni kéne.
A váltó, ha váltásnál, ránt, vagy álló helyzetbő, D-be, vagy R-be rakva, ránt, szerintem felejtős, ha ilyenkor éles, csattanó fémes hangja van tózse.
Így képről megkíméltnek néz ki.
Meg lehet próbálni, szerintem.
És ha gondolod, ránézhetünk, viszem egy mindent lát haveromat is:))
keresem mit találtam.
No, el kell mennem, kb 1-1,5 óra, és vagyok.
Ha fontos, a telszámomat tudod:))
már, ha rám gondoltál, igen.
jocó vagy?
Igen, azért adtam el a Scorpio Cosworth-ot, az évente megette. Kicsit erős volt a gép.
automata váltó beszarik az sok 100.000 :(
Az automata előny. Nekem. Én azért kint nézegetek, mert itthon nem érdemes ilyen autót venni vagy tartani.
:)) Én most találtam egy nagyon szép állapotó mercedest. 800.000HUF, de régi és automata. Pedig nagyon tetszik, nem lelakott...
Józsi, ha vagy akkor jelezz, megkeresem és mondj nékem véleményt légyszives.
A Jaguár meg passzió autó lenne, én nagyrészt motorral járok. De 1500 Euro nem pénz érte.
Nagyon hosszú, összefoglalnád? :)
Ezt nem ide akartam, de nem tudom törölni...
fogyasztási költség annyi lesz évente, mint az autó ára :) jaguár az csak egy ford, sok bajjal :)