Megnéztem ezt a chartot, ha már ennyire lesz itt valami.:D
Baromi szűk, hetesen is, régóta nem történik itt semmi. Ha 640 fölé tudna keveredni, nem nézne ki rosszul, de nincsenek nagy vevők mostanában. Figyelgetjük azért fél szemmel.
Megnéztem ezt a chartot, ha már ennyire lesz itt valami.:D
Baromi szűk, hetesen is, régóta nem történik itt semmi. Ha 640 fölé tudna keveredni, nem nézne ki rosszul, de nincsenek nagy vevők mostanában. Figyelgetjük azért fél szemmel.
Ó, ebben még benne van több időtávon több dupla alj, füles csésze meg fordított fejváll is. Nem írnám le ennyivel :)
Lényeg, hogy elemezhető mindkét irányban, amit épp a gazda kíván! ;)
https://www.kbcequitas.hu/elemzes/q/111241183/
Jöhet a fordulat??? :D
Kb 600 Ft lehet az egy részvényre jutó saját tőke. Tehát semmiféle növekedési sztori nincs beárazva.
Lefelé nem megy a korábbi saját részvény vásárlások miatt.
Felfelé meg... nem megy : szerintem pl. E-Sar story, a bizonytalanság a leendő vevők fizetőképességét illetően.
Meg sem rezdül mostanában,szeret itt 600 tájékán lenni!:)
Láttuk az imént a Miskolc - Mályi távhő építkezést.
tegnapi kiszálló nem volt hülyeség :)
Pannerzsi... Milyen perverz dolgaitok vannak. Ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy FHB-t is tartogattok.... :))
tőlem már megvették :)
Ennek ellenere blokkoljak rendesen a felfele menetet...
http://bet.hu/newkibdata/112130747/PE_K_zl_KUALA_KEOP_20121017.pdf nyertek egy kis lét
Tort volna le a kezem, amikor nem birtam ranyomni az eladas gombra 640 korul! Mekkora ostoba rv. ez is!
ejj az gáz, pedig ezt is meg kellene rallyztatni :)
Jelentem a hővezeték fektetés halad, de nem valami gyorsan.
Így a papír már egyáltalán nem pepegtető, kevés lesz az árfolyam tartásához a Synergon árfolyam nyerő.
Ha az olajár emelkedne, akkor lenne az alternatív energiáknak újra story-ja.
Az olajár most csökkenget a recesszió miatt, de majd emelkedni fog, ha rájönnek a közgazdászok, hogy most sincs máshogy mint a tankönyvekben, és a fedezetlen pénznyomtatás bizony INFLÁCIÓT gerjeszt.
Ezt most tagadja a mainstream szakma, mint ahogy hitt az "új gazdaságban" 2000-ben (egy darabig, persze). És hitt abban, hogy s 2007-es amerikai jelzálogpiaci válság megáll a határokon. Most ebben hisznek. Küzdenek a defláció ellen. (szerintem sikeresek lesznek és óriási infláció lesz.)
Akkor pedig: nyersanyagok fel, és Pannergy is fel.
nem, kevés van és kifognak stoppolni, de azóta se néztem rá, hogy hol van :)