....sziasztok..
15 lassan lejár/éjszakai műszak/
Ó, ebben még benne van több időtávon több dupla alj, füles csésze meg fordított fejváll is. Nem írnám le ennyivel :)
Lényeg, hogy elemezhető mindkét irányban, amit épp a gazda kíván! ;)
https://www.kbcequitas.hu/elemzes/q/111241183/
Jöhet a fordulat??? :D
Kb 600 Ft lehet az egy részvényre jutó saját tőke. Tehát semmiféle növekedési sztori nincs beárazva.
Lefelé nem megy a korábbi saját részvény vásárlások miatt.
Felfelé meg... nem megy : szerintem pl. E-Sar story, a bizonytalanság a leendő vevők fizetőképességét illetően.
Meg sem rezdül mostanában,szeret itt 600 tájékán lenni!:)
Láttuk az imént a Miskolc - Mályi távhő építkezést.
tegnapi kiszálló nem volt hülyeség :)
Pannerzsi... Milyen perverz dolgaitok vannak. Ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy FHB-t is tartogattok.... :))
tőlem már megvették :)
Ennek ellenere blokkoljak rendesen a felfele menetet...
http://bet.hu/newkibdata/112130747/PE_K_zl_KUALA_KEOP_20121017.pdf nyertek egy kis lét
Tort volna le a kezem, amikor nem birtam ranyomni az eladas gombra 640 korul! Mekkora ostoba rv. ez is!
ejj az gáz, pedig ezt is meg kellene rallyztatni :)
Jelentem a hővezeték fektetés halad, de nem valami gyorsan.
Így a papír már egyáltalán nem pepegtető, kevés lesz az árfolyam tartásához a Synergon árfolyam nyerő.
Ha az olajár emelkedne, akkor lenne az alternatív energiáknak újra story-ja.
Az olajár most csökkenget a recesszió miatt, de majd emelkedni fog, ha rájönnek a közgazdászok, hogy most sincs máshogy mint a tankönyvekben, és a fedezetlen pénznyomtatás bizony INFLÁCIÓT gerjeszt.
Ezt most tagadja a mainstream szakma, mint ahogy hitt az "új gazdaságban" 2000-ben (egy darabig, persze). És hitt abban, hogy s 2007-es amerikai jelzálogpiaci válság megáll a határokon. Most ebben hisznek. Küzdenek a defláció ellen. (szerintem sikeresek lesznek és óriási infláció lesz.)
Akkor pedig: nyersanyagok fel, és Pannergy is fel.
nem, kevés van és kifognak stoppolni, de azóta se néztem rá, hogy hol van :)