Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#570454 Bendeguz Előzmény: #570362

Ó, ebben még benne van több időtávon több dupla alj, füles csésze meg fordított fejváll is. Nem írnám le ennyivel :)

Lényeg, hogy elemezhető mindkét irányban, amit épp a gazda kíván! ;)

Kb 600 Ft lehet az egy r…

#569894 mzperx

Kb 600 Ft lehet az egy részvényre jutó saját tőke. Tehát semmiféle növekedési sztori nincs beárazva.

Lefelé nem megy a korábbi saját részvény vásárlások miatt.

Felfelé meg... nem megy : szerintem pl. E-Sar story, a bizonytalanság a leendő vevők fizetőképességét illetően.

#564036 Fornit Előzmény: #563993

Pannerzsi... Milyen perverz dolgaitok vannak. Ezek után már azt is el tudom képzelni, hogy FHB-t is tartogattok.... :))

#561845 akpo7 Előzmény: #560496

Tort volna le a kezem, amikor nem birtam ranyomni az eladas gombra 640 korul! Mekkora ostoba rv. ez is!

#560488 Pyxis Előzmény: #556430

Jelentem a hővezeték fektetés halad, de nem valami gyorsan.

Így a papír már egyáltalán nem pepegtető, kevés lesz az árfolyam tartásához a Synergon árfolyam nyerő.

Ha az olajár emelkedne, …

#557126 mzperx

Ha az olajár emelkedne, akkor lenne az alternatív energiáknak újra story-ja.

Az olajár most csökkenget a recesszió miatt, de majd emelkedni fog, ha rájönnek a közgazdászok, hogy most sincs máshogy mint a tankönyvekben, és a fedezetlen pénznyomtatás bizony INFLÁCIÓT gerjeszt.

Ezt most tagadja a mainstream szakma, mint ahogy hitt az "új gazdaságban" 2000-ben (egy darabig, persze). És hitt abban, hogy s 2007-es amerikai jelzálogpiaci válság megáll a határokon. Most ebben hisznek. Küzdenek a defláció ellen. (szerintem sikeresek lesznek és óriási infláció lesz.)

Akkor pedig: nyersanyagok fel, és Pannergy is fel.