www.carstyling.hu/gal_pic.php?start=0&step=20&id=973&pic_num=2
:-DDDD
nem mondtam h nem lehet élvezni, sőt én nagy makett rajongó vagyok készítgetem is őket, de csak az offroad orosz truck-k at :D Zil;Ural;Kraz
Ez amolyan munkahelyi ártalom.
Ezt is lehet élvezni.
Fantasztikus dolog, főleg ha nem egyedül csinálod.
Mondjuk nekem a box utca szerp jutott, két gyerek játszott.
Majd teszek fel képet a gépről:)))
hmmm nem rossz játék :D
de az off road az nagyban az igazi és akkor is rögtön a trucktrial.
audi szárnyal :)
persze, bennüünk van a gyerek örökké, főleg pasikban.. :) főleg ilyen benzin szagú értelmetlen felesleges dolgokat imádjuk :)
én, is, élvezné mindenki, csak bele kell kóstolni...........
ehh beteg kis matchboxok ezek, de gyerek élvezi :))
ja, és 2 sebességesek,,,,,,
a benzingőz szerelmeseinek.
http://www.hpieurope.com/videos.php?lang=en
ezek niros belsőégésű motorok, 12-14000 fordulattal, akár 70-80 km/h sebességgel.
összkerék, központi tárcsafék, differenciámű, stb.
isznyatos élmény..........
nálunk 80éves nagyim többet motorozik, mint Én, tiszta kész :D lökött keresztapám így szállítja mamát... tiszta dili :)) 80éves mamóka robog belső sávban egy suzuki túramotoron :) (tavasztól auto nem jármű jeligére)
Én is töröltem már fel anyámék előtt anno az udvart mocival a szemük láttára satu elsőfékkel,azóta nem nagyon favorizálják hogy ahogy kijön a jóidő kétkerekezem :D
Én 12évesen összetörtem a mocit, azóta nem ülök gyors kétkerekű volánjához :)) korai halál nem hiányzik :))
Remek kis topik én is nagy belsőégésű motor fun vagyok,jöhet minden: auto,motor,jetski,quad :D
Motorozom amióta lehet,és amíg tehetem tavaly Yamival,idén remélem Suzi V2 :D
http://www.arzuhanas.com/dbfiles/PsFile/file_47e0484ea1811/standard.jpg ne vágjál fel, ez kell neked :)
"csak" 11000-t :D
Nem nem nekem amolyan mindennapos motornak kell föleg városba, de az idomos gépek jobban tetszenek.
Az uj nem tudom mennyit pörög. De nem egy izgalmas gép. Olcsó fenntartani az biztos, fogyasztása is ok, városban szaladgáláshoz jó. De ha szeretnél mondjuk pályázni meg ilyenek, akkor 4üteműben a 400as kawák már jó kompromisszumok egy pályaidommal illetve ha a 250es teljesítmény akkor inkább a 2ütemű 125ös. Volt aprilia RS125öm, és a gatyám ráment de az tényleg igazi versenymotor feeling!