Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#563862 Hathor Előzmény: #563834

Yo reggelt!

Lupin Úr látom reggel 5.00kor kelt megint, és első dolga volt gép elé ülni és hír nélkül E-start tovább boncolgatni.

Ez derék munka.

Ex megérkezett hozzá reggel 7.00kor.

Ez is remek munka.

Hír továbbra sincs, mehet tovább hajnali öttől az észosztás, mindenféle honorárium nélkül.

Üdv

#563860 Arsene Lupin Előzmény: #563856

Éppen ezt mondom. Az OTP nem engedheti meg magának, hogy hülyét csináljanak belőle. Szerintem lesz nyomozás csalárd csőd bűntettben.

#563859 Zotya32 Előzmény: #563857

ha jól gondolom ma még nem lesz semmi, max kijön 1-2 kecsegtető hír az elképzelésről, és majd holnaptól lesz kereskedés, ugye?

kieg.: vajon lesz sávszélesítés is, ha egyből kiakadna +15%-on? re: phyl 50%-os napok...

#563857 exmnbs1 Előzmény: #563846

mostmár a tevékenységed legnagyobb része Arsenehez köthető

másrészt nem látom a cég csodás megmenekülése és boldogan él még meg nem hal szcenáriót sem a tegnap esti írásodban

#563856 exmnbs1 Előzmény: #563849

az otp már a kamatfizetéskor átvett pakkal szívott egy nagyot, hányszor kéne még kihúzni őket a csávából?

a további agonizáltatással sikerült a régi pakkot is erodáltatni, plusz reszt eltüntette az E-Star

gondolom most sem látnak mérlege, sem az E-Star sajáttőkéjét

vajon a "hitelező" személyét feltárták nekik?

#563855 Klón Előzmény: #563853

Hogy mekkora bakokat lő, az pár óra múlva mindenki számára világos lesz.

Hinnye, de pontosan ismeri a szakágakat,spiclikém. Ezért nem fogják megdícsérni:-)

p.s.: még van erkölcsrendészet?

#563853 Arsene Lupin Előzmény: #563850

"egy orbánista"

Mondja ezt az, aki Papcsák seggében lakott jó ideig, aztán már a polgármesternek is kényelmetlen lett, és leváltotta. Segglakóként valahogy nem nyomta ezt az orbánista jelzőt.

Amúgy ki félnek az életvédelmisektől?

Kik félnek az erkölcsrendészettől?

Kik félnek a gazdaságvédelmisektől?

#563852 Arsene Lupin Előzmény: #563850

"Szerintem koncentráljunk a papírral kapcsolatos érdemi információk véleményezésére."

Mondja ezt a legfőbb hülyítő, Istók Ede.

Még egyszer: tőlem mindenki úgy égeti el a pénzét egy ilyen extrém sport jellegű papírnál, ahogy akarja, de order előtt 5 percig gondolkozzon el azon, hogy mit jelenthet az, ha a spekiket többször is durván átb*szó Istók Ede ilyen intenzíven akarja osztani az észt.

5 perc. Ha utána is hisz neki, legyen. De rinyának nincs helye aztán!

#563850 Klón Előzmény: #563834

Ezt már írta egy párszor,ok,még hat a kannásbor,rendben. Vaktöltény, de már örökké Ede maradok. Tudomásul vettem.

Szerintem kíméljük meg a fórumot ettől.Én is ezerszer le tudom írni a magam igazát, hogy az Arsene Lupin nevű nyugdíjas adathalász rendőrnyomozó egy orbánista senkiházi spicli, akit információszerzési céllal küldött ide egy éve a GVO, miután észrevették, hogy a céggel kapcsolatos legtöbb információ és befektető itt összpontosul. Trollkodásával a munkáját végzi,rengeteg hibával, de hát erre képezték ki.Pont.

Szerintem koncentráljunk a papírral kapcsolatos érdemi információk véleményezésére. Ha ilyen magának nincs,akkor erre az egy napra vegyen magán erőt. Ha nem megy,úgy is jó,ignorálni fogom agresszív beírásait,legfeljebb sokadjára is hülyét csinál magából.

#563849 Arsene Lupin Előzmény: #563821

"Még ha csaltak is, ami nem biztos, akkor sem lesz se vizsgálat, se felelősségrevonás, ez mondjuk nem E-star hanem magyar sajátosság. "

Az OTP nem engedheti meg magának, hogy így következmények nélkül átb*sszák.

A kerályi udvar nem engedheti meg magának, hogy mártírt gyártson a jobboldal a cégből. Be fogják bizonyítani, hogy már az önkormányzatok nemfizetése előtt kamuztak, loptak, csaltak és talicskáztak a cégnél, a kisbefektetőket pedig átb*szták. Sőt azt is ki fogják mutatni, hogy a cég csalárd módon megvezette az önkormányzatokat. Ez utóbbi nem feltétlenül igaz, de kimutatják.

#563848 Erdélyi Barnamaci Előzmény: #563841

ezek a számok a közgyüliig még nagyot változhatnak... akár birkanyiiroo tippje is bejöhet a közel 80% közkézről... akkor ki fog szavazni? :-)

#563840 Janicroft Előzmény: #563827

Már napközben jön a hír-cunami, érdemes lesz figyelni a bét honlapját? Vagy majd csak zárás után lesz valami?

Ede, a royalista

#563836 Arsene Lupin

Midőn még Ede még Papcsák s*ggében lakott, és royalista volt:

------------------------------------------------------------------------

Szerző: formerplayer

2010. május 7. 8 óra 33 perc

Cím: RE: Ma Hozzászólás

Kedves Lupin Úr!

Maximális reszpekt a tőkepiacon tanusított meglátásaiért,80%-ban magam is egyetértek vele,tisztelet a beismert hibákért...

De ezt a kerályozást abbahagyhatná már, kicsit gázos az a zsigeri gyűlölet, ami árad a szavai mögül. Úriember minimum lehetőséget ad a cselekvésre, a bizonyításra a másiknak, aztán kritizál....legalább 1 évet adjon nekik....ha kérhetem....

--------------------------------------------------------------------------