Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#563893 Palimadár Előzmény: #563644

mondom: D-208. És, ahogy Lupin úr írotta, munkásőr. Szerintem az értelmiségi munkásőr túl azon, hogy paradoxon, de a legalja lehetett az akkori kor morális közegében.

Az csak a leghülyébb seggnyalók számára érv, hogy ha Simor is elvtárs, akkor Boross is lehet elvtárs, ugyanis a jobb oldalon összeegyeztethetetlennek kellene lennie egy komcsi besúgó tulajdonsága a magasztos elvekkel.

Re: Csányi-birtok avatóján Orbán

#563785 xmann Előzmény: #563699

A probléma az hogy a jó királynak láthatóan lövése sincs a gazdaság alapfolyamatairól így megítélni sem tudja hogy kinek van jó "programja" ki alkalmas a jegybankelnöki pozícióra. Két eset lehet: vagy odarak egy komplett idiótát (pl. matolcsy) aki majd elkezdi nyomogatni a Halálcsillag elsütőbillentyűjét és akkor lesz izgalom, vagy egy viszonylag értelmesebbet rak oda - már ha olyan még maradt a Fidesz közelében, mert a valamennyire is elfogadható közgazdászok látható módon menekülnek onnan, csak a haszonlesők, elvtelenek és talpnyalók maradtak - és az felelősségteljesen jár el, nem magyar Helikopter Ben módjára. Tartok tőle hogy az utolsó napig nem fogjuk tudni melyik verzó lesz az igaz, így jövőre éppolyan könnyen lehet a forint 260 mint 320.

#563705 Lonick Előzmény: #563699

Igen, a kerály pl. a Pali kinevezésénél is a jó programot tartotta fontosnak. Egy álamfö számára első a zenetanulás, a hejesirás nem fontos. És nem mindegy, hogy valaki a tökét vagy a tőkét simogatja.

#563699 Spade Előzmény: #562763

sztem meg most az a helyzet van h a kerály azt jelöli elsősorban aki letesz elé egy jó programot, h hogyan élénkítené a hitelezést, gazdaságot, milyen jegybanki eszközökkel úgy h a stabilitás is megmaradjon. A jó programhoz az valszeg kevés lesz h a tökét simogatja végig közben elemzőknak széttárja a kezét h h nyomorgatják és mit miért nem csinál, aztán havonta nyom egy emelést ha nagyon jókedve van akkor tartást és közben kutyázza a kormányt és Mo-t az EU-ban és azért lobbizik h büntessenek jól meg minket és minél több támogatást is vegyenek el ha lehet.

.

Szal a jó program kell ezért akár Surányi is lehet vagy Heim vagy más, ha nem lesz ilyen mert általában mindenki b@szik ingyen dolgozni és azt várja h a sült galamb a szájába repüljön mert az jár neki, akkor valszinú a párt vélemények erőviszonyok szerint dönt a kerály...

#563698 kissat Előzmény: #563670

Ha a panelek népét gondolod mutyizónak, az ország ellopásával vádolod őket: rossz nyomon jársz. Ahhoz kapcsolatok, hatalmi helyzet kellene, a szándék nem elég.

Ha a proli nálad morális és nem nem társadalmi kategória: a fehérgallérosok sokkal több kárt okozhatnak (hivatkozod is gyakran) mint hat darab hazavitt villáskulcs.

Azt hinni, hogy a társadalom alacsonyabb lépcsőin állók nem várnak el mindent az államtól más nyugaton, az legalábbis tájékozatlanság. A mostani válság épp a nyugaton (és nálunk csak erre válaszként!) kialakult jóléti modell válságának tűnik.

Én például proli vagyok mert a tanári pályát választottam 89- ben, elsőgenerációs értelmiségi tökéletes naivitásával, és azóta szívom- szolgálom az országot- nemzetet meg a feltörekedni vágyókat hogy a rosseb egye. Ha loptam volna egy TSZ- t mint az osztálytársam, a nemzet oszlopa lennék.

#563688 Tapasz Előzmény: #563670

Szerintem inkább OV 2002 választási kampányában ismerhettük meg, panelproli címén (ha jól emlékszem a pesti, lakótelepiek, akik miatt elvesztették a választásokat). Amúgy a dolgozó emberek, a "prolik" lehet, hogy hazavittek egy két apróságot, de a diplomás vezetők még többet loptak. Vidéken meg a TSZ elnök volt az isten, utána meg a körzeti megbízott, az állatorvos és a körzeti orvos. A te leírásod inkább egy nálunk egyre jobban elszaporodó, Indiából származó népcsoportar illik. Szerintem. 87-től dolgozom, végigjárva az utat a betanított munkástól a mérnökig. Ja, és a nyóckerben születtem, prolicsaládban, szobakonyha, kinti, közös WC.Fater kitudott menni NSZK-ba menni bányába menni festeni a német takarítónő béréért, ott gyüjtötte össze a "tanácsi lakásra" a beugrót.Anyáméknak nem sikerült összebugázni se kociat, se nyaralót.

#563687 Tapasz Előzmény: #563670

Szerintem inkább OV 2002 választási kampányában ismerhettük meg, panelproli címén (ha jól emlékszem a pesti, lakótelepiek, akik miatt elvesztették a választásokat). Amúgy a dolgozó emberek, a "prolik" lehet, hogy hazavittek egy két apróságot, de a diplomás vezetők még többet loptak. Vidéken meg a TSZ elnök volt az isten, utána meg a körzeti megbízott, az állatorvos és a körzeti orvos. A te leírásod inkább egy nálunk egyre jobban elszaporodó, Indiából származó népcsoportar illik. Szerintem. 87-től dolgozom, végigjárva az utat a betanított munkástól a mérnökig. Ja, és a nyóckerben születtem, prolicsaládban, szobakonyha, kinti, közös WC.Fater kitudott menni NSZK-ba menni bányába menni festeni a német takarítónő béréért, ott gyüjtötte össze a "tanácsi lakásra" a beugrót.Anyáméknak nem sikerült összebugázni se kociat, se nyaralót.

#563677 Boby. Előzmény: #563670

Ezek a prolik a világháború és 56 romjaiból felépítettek egy országot, amit 89. után el ehetett adni.

#563671 Dr. ursi Előzmény: #563665

erről van szó.

ezek az ingyenélők, a mutyizók, a csalók, a lopók, akik a becsületes munkásembereken élősködnek.

#563670 Dr. ursi Előzmény: #563666

a tankönyvi fogalmat is ismerem :o) természetesen.

de a proli speciálisan Mo.-n kitermelt réteg, mely a gulyáscocializmusban alakult ki.

tudod az a fajta, amelyik széjjelhordta a gyárat ... fusiban építette a nyaralóját ... s minden anyag az volt amit a gyárban be lehetett "szerezni"=lopni ... gyengébbek kedvéért.

#563665 Razamanaz Előzmény: #563648

Teljesen igazad van!

Ingyen könyv,ingyen ebéd a gyereknek tűzifája még nincs,-mert még nem osztják,-az élettársát átküldi hozzánk,mert jön a családsegítő és ha lebukik nem kap emelt családit,meg semmi segélyt.

Én és a többi meg szívjuk a fogunkat hogy milyen sokat kell mindenért fizetni.

#563648 Dr. ursi Előzmény: #563646

ezt tti szoktátok :o)

nektek feri az isten, aki főfő mutyeszes kiszes.

igazi rablókapitalista.

de hagyjuk.

neki már megbuggyant az agya szegénynek.

#563647 Dr. ursi Előzmény: #563572

proli= mutyizó lusta ember aki csak azért dolgozik mert muszáj és mindenről azt gondolja hogy neki az jár, pl ingyen minden és akinek többje van az is adja neki, mert neki milrt nincs és az első adandó alkalommal az ilyenek lincselnek az utcákon és az ilyenek erőszakolnak meg nőket és gyerekeket a háborúkban

---

nem a tisztességes és becsületes munkásemberekre értem a prolit.

de sztem ez nyilvánvaló !

---

azok akikről te írsz azok a z újgazdag rablókapitalista mutyerrolók

#563644 Dr. ursi Előzmény: #563544

miért ?

ha simor elvtárs jó volt ?

meg az összes többi, aki az elmúlt 22 évben volt.

mind-mind elvtárs volt.

ezt valahogy elfelejtitek :o)

#563577 Arsene Lupin Előzmény: #563477

"mert tudta mifélék a prolik: költeni szeretnek, jól élni más pénzéből, de fizetni azt nem."

Ezek szerint az E-Starnak nem fizető önkormányzatok prolik gyülekezete?

A kazánkovácsok is prolik? egyáltalán mi a pontos definíció.

Azt nem tudom, hogy Boross elvtárs milyen MNB elnök lenne, de korábban kiváló pártitkár és munkásőr-parancsnok volt a bankban.