alcantara uleshuzat van benne es arra hasznalnek alcantare tisztitot.
alcantara uleshuzat van benne es arra hasznalnek alcantare tisztitot.
na, akkor nem alcantara bőr van benne, hanem alkantara tisztítószert szeretnél használni...most má értem...
bérelj egy kárpit tisztító gépet, ezek a tisztító szerek, semmire nem jók....
tudok, itt Pesten, 3ezer valahány száz ft/nap.
Azzal lehet eredmény elérni, mással nem...és ha te csinálod, még jó is lesz.
1 erősen szennyezett ülés, kb fél óra tisztítást igényel, minimum....tapasztalat.....de megéri....
látod, ahogy a fekete lét, szívja ki belőle....
a regi 3-ason hoztuk le. (mondjuk az atvetelt holtomig emlegetem. Lasd Eperjes amikor rendort jatszott valamelyik filmben. Bemegy a polgar, hogy elveszett a szemelyije. Mire Eperjes: kerem a szemelyit, hogy rogziteni tudjam.)
szoval egyszerre nullaztuk a C4 4.5-ot, a passat 4.et mutatott..
Na, örülök, gratulálok, és sok baleset mentes km kívánok!
Velúr, nubuk, alkantara..))
Amit linkeltem, hívd fel őket!
Én most rendeltem tőlük, felújító készletet a beetle-hez, színt kevertek hozzá, profik....
pontositok.
Most mar tudom, hogy alcantara van benne.
A sonaxnak van ra valami speci termeke.
Vegul is megvettem amirol beszeltunk.
itt kérdezd meg, mit ajánlanak rá!
velur, nubuk tisztítóval..))
Sziasztok
nincs valami tippetek, hogy a velur/nubuk üléseket mivel lehet széppé varázsolni?
Most hoztam el az autó kozmetikából. Szép lett de én igényesebb vagyok..
:DDD
Így lesz anyázásból közúti baleset
http://www.vezess.hu/vezetunk/ezert_ne_mutogassunk_kamionosnak/39842/
1992-ben nekem is volt 2017-es,imádtam,szedán ,tintakék,osztrák piacra gyártott,1984-es évjáratú,5 sebességes,más kárpit,más ülés,videoton boxok hátul,napfényrolo:)
mikor vásároztam kocka 2107-es ladával, télen,nekem sem volt téli gumi rajta....egyszer
piacokra, vásárokba időre kellett menni,mert ha későn értél oda, nemvolt helyed....volt,hogy előző este lementünk az asszonnyal, kocsiban alvás, hogy legyen jó helyünk....de ezt sokan tették később már...
egyszer láttam 1 hirdetést, ladára téli gumi....mondom mi, téli gumi?
elmentem,megvettem, hát olyan gyors lettem télen, első voltam szinte mindíg, a legjobb helyeket tudtam lefoglalni....aztán rájöttek a többiek is..)))
Meglepő, de még csak nem is azok a vállalatok zuhantak a legnagyobbat, amelyek a leghangosabban kiáltanak segítségért. Mindenhol a Peugeot válságáról hallani, pedig a múlt havi eredmények alapján a Renault, a Fiat, az Opel és a Chevrolet, illetve a Ford sokkal rosszabb helyzetben van.
A Renault zakója a legfeltűnőbb: 11%-os piacszűkülés mellett 29%-kal csökkentek a francia gyártó eladásai. Nem tudni, ez minek köszönhető – talán a korosodó kínálatnak, amely épp megújulás előtt áll – és a franciáknak egyébként is stabilizálja a helyzetét a Nissan profitja, de nem csoda, hogy szorosabb együttműködésről beszélnek a franciák többi partnerükkel, és persze a költségek csökkentése is napirenden van.
Ha nem is ilyen mértékben, de a Fiat is nagyon zuhant: 19%-kal kevesebb autót adtak el egy hónap alatt szeptember folyamán, mint egy évvel korábban. Ez jelentős veszteséget hozhat, bár a vállalat igazgatója, Sergio Marchionne abban reménykedik, hogy jövőre csökkenthetik a veszteségeket. Itt is a Chrysler jó amerikai szereplése tarthatja felszínen a céget a következő években – egyébként egy ekkora válság önmagában a Fiatot talán el is sodorná. A GM és a Ford sem áll sokkal jobban Európában. Az Opel és a Chevrolet együtt 16, a Ford 15%-os eladás-csökkenéssel szembesült a múlt hónapban, és mindkét gyártó 1 milliárd dollár körüli, vagy afeletti veszteségre számíthat európai részlegétől.
Az érdekes az, hogy bár a Peugeot-Citroen kapcsán már a csődről beszélnek, a cég nem is vesztett annyit, mint konkurensei: 8,6%-kal csökkentek az eladások, ami a piac egészéhez képest kifejezetten jó eredmény. Ugyanakkor a PSA-nak nincs mibe kapaszkodnia: teljes egészében európai szereplésétől függ a sorsa, ezért tartják úgy, hogy nagyobb bajban van, mint a piac bármely más szereplője.
Elemzők szerint az európai autópiac a belátható jövőben nemigen talál magára: a legoptimistábbak három szűk esztendőt, a pesszimistább forgatókönyvek szerint azonban akár 5-6 évbe is beletelhet, mire az eladások ismét elérik a 2008 előtti szintet. Így alkalmazkodni kell az új helyzethez – aki pedig képtelen erre, az bezárhatja a boltot.
Nekem tetszik az a klasszikus kocka lada forma, vagy a kereklámpás, az más kérdés, hogy a légellenállási adatai gondolom elég katasztrófálisak a mostani autókhoz képest. :) Ilyen logan még közelről nem nézegettem, egyszer kipróbálnám mit tud ezért a pénzért.
Ibiza: arra gondoltam meghagyva a formát bele egy nagyon szuper takarékos de erős motort , néhány extrát, szerintem király lenne. Bele egy 150 lovas mazda motort ami nem is fogyasztaná hanem termelné az üzemanyagot stb, esetleg optikailag is fel lehetne dobni néhány kisebb korrekcióval. :)
kocka ladát gyártják még oroszok belső piacra..haver most mesélte..
dacia logan külsőre felveszi vele a versenyt....taxis lennék, csak azzal járnék, mpv változattal:))
én vittem..horgászni voltunk jó messze a földúton bent..hatalmas eső..
a lada 3 csíkot húzott a két kerék meg a kardán..de azért kijött..téli gumi volt rajta..
anno olyan gumival jártunk ami rajta volt.. senki nem cserélgetetttéit meg nyárit..
sok telet végignyomtam nyári gumival 1200es ladával...meg is tanultam tán vezetni..
Autóban nem mostanában szexualizáltam ez is egyik biztos jele az öregedésnek, kényelmesség, megnövekedett igények. :)
Nem gyepáltam én sem, nem lett semmi baja az a kocsi erre volt tervezve bírja azt is ahol vége a betonútnak.
Egyébként ha most készítenék ugyanazzal a formával csak mai kor követelményeinek megfelelően, szervó, abs, légzsákok , jobb motor, klíma, nekem bejönne. Jó olcsó áron dobnák piacra vsz vinnék mint a cukrot. Ezek az új ladák viszont külsőre nem tetszenek, régi sokkal szebb volt vsz.
én nem vittem a csalitosba, mivel nem az enyém volt, pénzem se lett volna rendbehozatni. minden kocsimra vigyáztam, vigyázok, saját hibás káresetem nem volt 30 év alatt, mióta jogsim van...szakadt autót talán gyepálnék, de olyan meg nem volt...nem értek a szereléshez, így mindig csak új autó volt, amit kíméltem....legnagyobb gyepálás az volt, amikor Mo. különböző erdőiben helyeket kerestem szexhez...találtam is:))