lassan a végéhez közeledik a buli
lárifári
kecsegtetés ))
Maga mintha ideges lenne! Van ennek valami oka ? Kötvényes?
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzt_kapott_az_e-star.174292.html
Ex nem linkelte, biztosan a boltba ment....
Nyugi okoska! Szépen benyeli a bukót, ha már agya nem volt, csak nagy pofája.
Vélemény? Chartilag ugye...
Valojaban az a kerdes, hany szazalekkal kell megegyezzen, h. a reszvenykivezeteshez hasonloan teljesen kivezessek a kotvenyeket a tozsderol es milyen opcio marad annak, aki nem akarja adni most, hanem esetleg tartani akarja.
ugyanaz, mint a görög... le kell írni a bukót a népeknek és vki megveszi a kötvényt x százalékon. Az a kérdés, hogy mennyit ajánlanak fel érte.20% körüli az elég pofátlan volna pl
HEHE :D
te feltételezted,hogy foglalkoznak olyan senkikkel mint amilyen te vagy...fórumtöltelék :D
soha nem beszéltem szép jövőről csupán folytatásról...kicsit szelektív a gondolkodásod...
a 2mrd-nyi magánbefektető nevében megegyeztek?
Nem! Ezt alul informáltságnak hívják! No, megyek vissza festeni, gondoltam kipróbálom milyen az ha az ember dolgozik, hááát sz@r , de azért ha már elkezdtem, akkor befejezem.
Ha Tök Jenő nem kapja meg a pénzét, kérheti a felszámolást.
Ne engem kóstolgasson, inkább ossza az észt a papír szép jövőjéről! Annak eldöntését pedig, hogy mit gondolnak a spekik, bízza csak rájuk.
nem fizetnek időben magyarul névérték és kamatot 2012/A-rs
ezt hívják csődnek
számot nem mondtak mennyit és mennyiért
szerinted pl40%-on rohanni fognak odaadni????
Mondtam nekik, hogy ráér visszaadni, tudod, jut is marad is :-)
Felszámolási eljárást fognak ellene kérni.
Igy akart jonni, h. az "szep".
Termeszetesen a kotvenyesek penzenek gyors lenyulasat... Mar ha adjak a kotvenyt.
szerinted a névérték alatti visszavásárlás mivel ekvivalens?
és ez akkor mit is jelent?
akkor most limites up jön napokig? ezek szerint a cég túléli, de a külső forrásnak mikor és miből adják vissza a pénzt? vagy az mit kap érte cserébe? 10 ft-on lesz tőkeemelés??
Miről beszélsz ember???A spekik nagyon nagyon leszarják ,hogy te mit írsz ide,vagy mit gondolsz...Megint túl sokat gondolsz magadról...Nagyon sokat...
Persze fújhatod itt ameddig akarod a kárörvendő,én voltam az okosabb dumád,de az eddig is,most is,és ezután is téged minősít.