Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

lassan a végéhez közeled…

#563078 macika

lassan a végéhez közeledik a buli

lárifári

kecsegtetés ))

Re: Kotvenyvisszavasarlas

#563072 akpo7 Előzmény: #563069

Valojaban az a kerdes, hany szazalekkal kell megegyezzen, h. a reszvenykivezeteshez hasonloan teljesen kivezessek a kotvenyeket a tozsderol es milyen opcio marad annak, aki nem akarja adni most, hanem esetleg tartani akarja.

Re: nincs cím

#563071 Kissherceg Előzmény: #563056

ugyanaz, mint a görög... le kell írni a bukót a népeknek és vki megveszi a kötvényt x százalékon. Az a kérdés, hogy mennyit ajánlanak fel érte.20% körüli az elég pofátlan volna pl

#563070 w_ee_d Előzmény: #563064

HEHE :D

te feltételezted,hogy foglalkoznak olyan senkikkel mint amilyen te vagy...fórumtöltelék :D

soha nem beszéltem szép jövőről csupán folytatásról...kicsit szelektív a gondolkodásod...

#563067 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #563062

Nem! Ezt alul informáltságnak hívják! No, megyek vissza festeni, gondoltam kipróbálom milyen az ha az ember dolgozik, hááát sz@r , de azért ha már elkezdtem, akkor befejezem.

#563064 Arsene Lupin Előzmény: #563055

Ne engem kóstolgasson, inkább ossza az észt a papír szép jövőjéről! Annak eldöntését pedig, hogy mit gondolnak a spekik, bízza csak rájuk.

#563062 exmnbs1 Előzmény: #563059

nem fizetnek időben magyarul névérték és kamatot 2012/A-rs

ezt hívják csődnek

#563061 exmnbs1 Előzmény: #563056

számot nem mondtak mennyit és mennyiért

szerinted pl40%-on rohanni fognak odaadni????

#563058 akpo7 Előzmény: #563057

Igy akart jonni, h. az "szep".

Termeszetesen a kotvenyesek penzenek gyors lenyulasat... Mar ha adjak a kotvenyt.

#563056 Zotya32 Előzmény: #563052

és ez akkor mit is jelent?

akkor most limites up jön napokig? ezek szerint a cég túléli, de a külső forrásnak mikor és miből adják vissza a pénzt? vagy az mit kap érte cserébe? 10 ft-on lesz tőkeemelés??

#563055 w_ee_d Előzmény: #563042

Miről beszélsz ember???A spekik nagyon nagyon leszarják ,hogy te mit írsz ide,vagy mit gondolsz...Megint túl sokat gondolsz magadról...Nagyon sokat...

Persze fújhatod itt ameddig akarod a kárörvendő,én voltam az okosabb dumád,de az eddig is,most is,és ezután is téged minősít.