ebből se a kötvényesek kapják a lét. A vezér valóban tiszta lappal akar távozni, mindenkit kifizet a hitelezők közül, hogy legközelebb is finanszírozzák a holle 2 projektjét
ebből se a kötvényesek kapják a lét. A vezér valóban tiszta lappal akar távozni, mindenkit kifizet a hitelezők közül, hogy legközelebb is finanszírozzák a holle 2 projektjét
No megyek, tévézgetni, ingyen, HD mínőségben, kezdődik a tragikomédia két felvonásban (Észtország-Magyarország.....)
:-))
A céget jól ismerő forrásaink szerint George Elmer Pataki az október 22-i közgyűlésen fogja bemutatni a cég új FB-tagját, Dennis S. Maidenhorse II-t, akitől a cég megújult növekedési stratégiájának gyakorlati megvalósítását várják.
Maidenhorse-nak, aki a nemzetközi lósport ismert alakja, a szaúdi uralkodóház közvetlen környezetében sikerült kötelező érvényű szóbeli opciót szereznie a rijadhi fűtésrendszer korszerűsítésére. További részleteket a közgyűlésen kíván megosztani a közönséggel a cég vezetősége.
Egy nyavaját tanulok! :)
Te meg tanulj meg hejjesen írni Te nyavalyás! (Bár nekem sem az erősségem)
Lópaci? Közöm nincs a Dénes-hez, de mi tagadás, hasonlókat követ el mint én! Tudom, tudom, megint egyszerre jelentünk meg...
Különben is, Maga foglakozon a cövekkel! Gondolom azért van vele meló amíg "kicövekesedik"
Jó szöveg volt, lópaci.
nyavajás --> nyavalyás
Ez ám a biznic! Gratulálok! Hogy halad a másik szuper project? A téli olimpia sí számainak megrendezésére is alkalmas hortobágyi lesiklópálya építése? Lesz belőle haszon télire?
"döglött kukac nem tekereg.."
Nem talált. Mint a cövek.
Szóval FHB hitel nem lesz egyenlőre. Két hétig lestem a döntéshozókat, de egy nyavajás kompromittáló fotót sem sikerült készítenem, amivel maffiamódszerekkel megzsarolhattuk volna őket. Összeűlt az agytröszt, és megtárgyaltuk mi legyen a kötvényesekkel. Ez a lüke Eddie azt javasolta, hogy fizessük ki őket egyenértékű szárazbabbal, de a Csabronnak nem tetszett (nekem sem, akkor mit tennék a főzikémbe...), úgyhogy valószínűleg a névérték 45%-át kapják meg síbérlet formájában. Kötvényprobléma letudva.
Megvittattuk továbbá a terjeszkedést. A szerződésszegő magyar önk(ény)ormányzatok helyett a Szaudi piac felé nyitunk, kíépítjük a fűtéshálózatot Szaud-Arábiában. Először csak Rijad és Mekka, amit az E-STAR 2019/A kötvényekből fogunk finanszírozni.
Tegnap már Rijadban tárgyaltam:
"őszintének tűnő elálló fülű fiút..aki nagyon nyomta csak potyogtak a szájából az idegen pénzügyisnek tűnő szavak.. monta ő E-star.."
Ebben magamra ismertem.
Mondjuk ez is én vagyok:
"kifinomult bátor és okos aki bokrétába szedte a nőket.."
A szemléltető példával egyetértek, bár halkan megjegyezném, hogy a jelen esetben azért nem esnek egymástól ilyen távol azok a virtuális testüregek:
Mindjárt könnyebben feloldhatnánk a kétfajta megközelítés közötti látszólagos ellentmondást, ha elfogadnánk azt az egyre inkább teret nyerő felfogást, miszerint a KG-tan a legkevésbé egzakt tudomány, számtalan területe gyakorlatilag kibogozhatatlan módon egymásba fonódik, emiatt célszerűbb inkább a társadalomtudományok közé sorolni. Ha pedig speciálisan a tőzsdei folyamatokat próbáljuk KG-alapon vizsgálni/leírni, akkor annál inkább.
a kor az nem erény..de maga már elfelejtette a "Csinibabát"..gondolom mindegyiket ,) döglött kukac nem tekereg..
elöször a lelkében hal meg az ember..ezt látom itt sok fiatalban.. ők már hullák..maga meg csak önigazol..ez öreg emberek sajátja.. mindegy mi az csak igaza legyen.
Én egyszerű kazánkovácsként úgy gondolom, hogy egy kereslet-kínálati szituációt kereslet-kínálati modellel kell leírni. Megfelelő munkához megfelelő eszközt. Például ne keverjük össze a fogászati tükröt az urológiai tükörrel.
A Wiki féle Gossen oldalról:
"...Vagyis: ha több jószágból szeretnénk fogyasztani, de ennek a fogyasztásnak valamilyen – nem biztos, hogy időbeli – korlátja van, abban az esetben érjük el a legnagyobb hasznosságot – azaz „élvezetet” –, ha úgy választjuk meg a javak mennyiségeit, hogy az utolsó pénzegységre (időegységre) jutó határhasznaik egyenlőek legyenek."
A jelenlegi ársávban mostanra nehézzé vált a "javak" mennyiségeit úgy megválasztani, hogy pozitív hozadékkal tudjon kiszállni a DT-speki. Az egyre kevesebb jószág, valamint az átlagolási kényszer miatt az utolsó pénzegységre jutó határhaszon már bőven negatív, ezért a hozam/kockázat arány kezd jelentősen romlani.
Természetesen a kereslet-kínálati egyensúlyi modellel is magyarázható a szituáció, ha önnek az jobban fekszik.