Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#562610 Kissherceg Előzmény: #562606

ebből se a kötvényesek kapják a lét. A vezér valóban tiszta lappal akar távozni, mindenkit kifizet a hitelezők közül, hogy legközelebb is finanszírozzák a holle 2 projektjét

No megyek, tévézgetni, i…

#562595 Nyeretlen_Keteves

No megyek, tévézgetni, ingyen, HD mínőségben, kezdődik a tragikomédia két felvonásban (Észtország-Magyarország.....)

#562572 birkanyiiroo Előzmény: #562561

A céget jól ismerő forrásaink szerint George Elmer Pataki az október 22-i közgyűlésen fogja bemutatni a cég új FB-tagját, Dennis S. Maidenhorse II-t, akitől a cég megújult növekedési stratégiájának gyakorlati megvalósítását várják.

http://puu.sh/1e5HQ

Maidenhorse-nak, aki a nemzetközi lósport ismert alakja, a szaúdi uralkodóház közvetlen környezetében sikerült kötelező érvényű szóbeli opciót szereznie a rijadhi fűtésrendszer korszerűsítésére. További részleteket a közgyűlésen kíván megosztani a közönséggel a cég vezetősége.

#562561 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562559

Lópaci? Közöm nincs a Dénes-hez, de mi tagadás, hasonlókat követ el mint én! Tudom, tudom, megint egyszerre jelentünk meg...

Különben is, Maga foglakozon a cövekkel! Gondolom azért van vele meló amíg "kicövekesedik"

#562557 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562552

Ez ám a biznic! Gratulálok! Hogy halad a másik szuper project? A téli olimpia sí számainak megrendezésére is alkalmas hortobágyi lesiklópálya építése? Lesz belőle haszon télire?

Szóval FHB hitel nem les…

#562552 Kénes_Dénes

Szóval FHB hitel nem lesz egyenlőre. Két hétig lestem a döntéshozókat, de egy nyavajás kompromittáló fotót sem sikerült készítenem, amivel maffiamódszerekkel megzsarolhattuk volna őket. Összeűlt az agytröszt, és megtárgyaltuk mi legyen a kötvényesekkel. Ez a lüke Eddie azt javasolta, hogy fizessük ki őket egyenértékű szárazbabbal, de a Csabronnak nem tetszett (nekem sem, akkor mit tennék a főzikémbe...), úgyhogy valószínűleg a névérték 45%-át kapják meg síbérlet formájában. Kötvényprobléma letudva.

Megvittattuk továbbá a terjeszkedést. A szerződésszegő magyar önk(ény)ormányzatok helyett a Szaudi piac felé nyitunk, kíépítjük a fűtéshálózatot Szaud-Arábiában. Először csak Rijad és Mekka, amit az E-STAR 2019/A kötvényekből fogunk finanszírozni.

Tegnap már Rijadban tárgyaltam:

http://i.imgur.com/8AXlH.jpg

#562551 Kénes_Dénes Előzmény: #562368

"őszintének tűnő elálló fülű fiút..aki nagyon nyomta csak potyogtak a szájából az idegen pénzügyisnek tűnő szavak.. monta ő E-star.."

Ebben magamra ismertem.

Mondjuk ez is én vagyok:

"kifinomult bátor és okos aki bokrétába szedte a nőket.."

#562548 birkanyiiroo Előzmény: #562540

A szemléltető példával egyetértek, bár halkan megjegyezném, hogy a jelen esetben azért nem esnek egymástól ilyen távol azok a virtuális testüregek:

http://puu.sh/1e4iH

Mindjárt könnyebben feloldhatnánk a kétfajta megközelítés közötti látszólagos ellentmondást, ha elfogadnánk azt az egyre inkább teret nyerő felfogást, miszerint a KG-tan a legkevésbé egzakt tudomány, számtalan területe gyakorlatilag kibogozhatatlan módon egymásba fonódik, emiatt célszerűbb inkább a társadalomtudományok közé sorolni. Ha pedig speciálisan a tőzsdei folyamatokat próbáljuk KG-alapon vizsgálni/leírni, akkor annál inkább.

#562544 Ibiza Előzmény: #562528

a kor az nem erény..de maga már elfelejtette a "Csinibabát"..gondolom mindegyiket ,) döglött kukac nem tekereg..

elöször a lelkében hal meg az ember..ezt látom itt sok fiatalban.. ők már hullák..maga meg csak önigazol..ez öreg emberek sajátja.. mindegy mi az csak igaza legyen.

#562540 Arsene Lupin Előzmény: #562539

Én egyszerű kazánkovácsként úgy gondolom, hogy egy kereslet-kínálati szituációt kereslet-kínálati modellel kell leírni. Megfelelő munkához megfelelő eszközt. Például ne keverjük össze a fogászati tükröt az urológiai tükörrel.

#562539 birkanyiiroo Előzmény: #562531

A Wiki féle Gossen oldalról:

"...Vagyis: ha több jószágból szeretnénk fogyasztani, de ennek a fogyasztásnak valamilyen – nem biztos, hogy időbeli – korlátja van, abban az esetben érjük el a legnagyobb hasznosságot – azaz „élvezetet” –, ha úgy választjuk meg a javak mennyiségeit, hogy az utolsó pénzegységre (időegységre) jutó határhasznaik egyenlőek legyenek."

A jelenlegi ársávban mostanra nehézzé vált a "javak" mennyiségeit úgy megválasztani, hogy pozitív hozadékkal tudjon kiszállni a DT-speki. Az egyre kevesebb jószág, valamint az átlagolási kényszer miatt az utolsó pénzegységre jutó határhaszon már bőven negatív, ezért a hozam/kockázat arány kezd jelentősen romlani.

Természetesen a kereslet-kínálati egyensúlyi modellel is magyarázható a szituáció, ha önnek az jobban fekszik.