érdekes, hogy hatit mennyire adják három napja...
érdekes, hogy hatit mennyire adják három napja...
Az előbb 120K felhúzás, most kb 140 K leöntés ...
próbálok valamit leszűrni belőle, de nem sikerül :(
itt is esemény..
shortot lezártam 40 ponttal lejjebb..ott ahol 0 nyereség lett rajta...ennyire unalmas egy napot...
Határidőset most csak akkor szabad venni, hogyha egyértelmű irány van és forgalom.
Be kell álni 16000 -re eladásra 16200-nál vételre (vagy szűkebben) azt majd megy valamerre. De csak akkor, ha figyelni is tudod.
A szokásos csapkodás aztán megindul vmerre megy 200 pontot aztán hátraarc tűz a másik irányba,és esetleg onnan is fordul :D
egyébként meg igazad van. Hiában veszek fel a "piac előtt" pozit 1-2 nappal, n-1.-dik napon az elmozdulás akkora, hogy inkább kivágom.
Le is írom a holnapi (keddi pozijaimat...)
az se számíyt, semmi se, új pozit nem nyitok.... GDP "jó" lesz haha, akkor veszek prompton, bár úgy beadhatják, hogy csak pislogunk.... Idiótizmus és pénzégetés.
Devizák alapján északnak lenne az irány,megint meg akarják erőszakolni a piacot...
Nem cumizom. Ha nem vetted észre megelőzöm a gondolkodással 1-2 nappal a történéseket.
Csak a nap végi elszámolásnál ezt nem díjazzák.. :(((
kis számlával pihenőre vonulok egyelőre, naggyal megvitézkedem tovább... hati kt játék kicsit kicsinálta.
nagyon xar ez a piac, és sztem a szokásos rövidekre nagyon nehezen kezelhető. Swingnek nem kedvez...
tegnap (záróban) vett hati shortom nyereségem nagyrészét elvitte a mai oti short stopp.(mai eufóriában)
hevesek a déli irányok napon belül.
nyitóban dobom a 16k-s hati longomat(holnap).
pihennem kell elég volt, kezdem nem érteni:)
Melyik a legkisebb és legmutyizhatóbb tőzsde?
Persze nem Sofiára meg Bukarestre gondoltam, hanem a régiós "normális" tőzsdékre.
Sztem magasan verünk mindenkit felülteljesítésben bux 10e ről 16e re,dow 6,6e ről 8,4e re...nem vágom hogy miért megy ez a placc ennyire,de hónapok óta nem tudunk esni egy embereset vagy akár két egymást követő napon.
Otit szerintem még húzni fogják,Mollyban viaskodnak oroszok + Hernádiék,sztem van még felfelé tér akármennyire hihetetlen is,bár egy zakótól is legalább ennyire félek,most vhogy nem bírok irányba állni....
az a bux, nem a hati, mert Én is odavárom max :) csak nem tudom, hogy a többi tőzsdével szemben meddig száguldunk.. Gondolom a HUF se számít ilyenkor...