Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: G

#56238 Rowan Előzmény: #56201

Az előbb 120K felhúzás, most kb 140 K leöntés ...

próbálok valamit leszűrni belőle, de nem sikerül :(

#56201 BudFox Előzmény: #56140

shortot lezártam 40 ponttal lejjebb..ott ahol 0 nyereség lett rajta...ennyire unalmas egy napot...

Határidőset most csak akkor szabad venni, hogyha egyértelmű irány van és forgalom.

#56166 redend Előzmény: #56105

Be kell álni 16000 -re eladásra 16200-nál vételre (vagy szűkebben) azt majd megy valamerre. De csak akkor, ha figyelni is tudod.

#56140 Waszeitung Előzmény: #56105

A szokásos csapkodás aztán megindul vmerre megy 200 pontot aztán hátraarc tűz a másik irányba,és esetleg onnan is fordul :D

#56074 Amatoregy Előzmény: #55640

egyébként meg igazad van. Hiában veszek fel a "piac előtt" pozit 1-2 nappal, n-1.-dik napon az elmozdulás akkora, hogy inkább kivágom.

Le is írom a holnapi (keddi pozijaimat...)

Re: Gl

#55973 Kissherceg Előzmény: #55967

az se számíyt, semmi se, új pozit nem nyitok.... GDP "jó" lesz haha, akkor veszek prompton, bár úgy beadhatják, hogy csak pislogunk.... Idiótizmus és pénzégetés.

Gl

#55967 Waszeitung

Devizák alapján északnak lenne az irány,megint meg akarják erőszakolni a piacot...

#55713 Amatoregy Előzmény: #55640

Nem cumizom. Ha nem vetted észre megelőzöm a gondolkodással 1-2 nappal a történéseket.

Csak a nap végi elszámolásnál ezt nem díjazzák.. :(((

Re: tegnap-ma-holnap

#55664 Kissherceg Előzmény: #55661

kis számlával pihenőre vonulok egyelőre, naggyal megvitézkedem tovább... hati kt játék kicsit kicsinálta.

Re: tegnap-ma-holnap

#55661 rbbj11 Előzmény: #55659

nagyon xar ez a piac, és sztem a szokásos rövidekre nagyon nehezen kezelhető. Swingnek nem kedvez...

tegnap-ma-holnap

#55659 potter

tegnap (záróban) vett hati shortom nyereségem nagyrészét elvitte a mai oti short stopp.(mai eufóriában)

hevesek a déli irányok napon belül.

nyitóban dobom a 16k-s hati longomat(holnap).

pihennem kell elég volt, kezdem nem érteni:)

#55656 Ozzy_ Előzmény: #55645

Melyik a legkisebb és legmutyizhatóbb tőzsde?

Persze nem Sofiára meg Bukarestre gondoltam, hanem a régiós "normális" tőzsdékre.

#55654 Waszeitung Előzmény: #55645

Sztem magasan verünk mindenkit felülteljesítésben bux 10e ről 16e re,dow 6,6e ről 8,4e re...nem vágom hogy miért megy ez a placc ennyire,de hónapok óta nem tudunk esni egy embereset vagy akár két egymást követő napon.

Otit szerintem még húzni fogják,Mollyban viaskodnak oroszok + Hernádiék,sztem van még felfelé tér akármennyire hihetetlen is,bár egy zakótól is legalább ennyire félek,most vhogy nem bírok irányba állni....

#55651 Kissherceg Előzmény: #55650

az a bux, nem a hati, mert Én is odavárom max :) csak nem tudom, hogy a többi tőzsdével szemben meddig száguldunk.. Gondolom a HUF se számít ilyenkor...