Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#562198 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562188

Állami vagyonfelőgyelő? Miért is? Az nem olyan stratégiai izékhez szokott menni? Az Ekakinak lassan nincs is hazai "operációja".. nem lehet stratégiai izévé nyilvánítani!! Kinek szolgáltat még? Alsóvalagpusztának?

holnap erre sztem maihoz…

#562192 rbbj11

holnap erre sztem maihoz hasonló emelkedés lesz.

#562186 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562185

Ezt most tőlem kérdezed? Értek én hozzá szerinted? Egyébként beszélnek ezek össze-vissza(az igazság meg ide át van), büdös egy megállapodás ez. :-)

#562185 exmnbs1 Előzmény: #562177

egyébként mi az hogy az el nem ismert tartozás kiegyenlítése eszközvétel keretében történik pf-es és nyeretlen célzása szerint???

#562184 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562182

Magának szagos internet izéje van? Szintet lépett? Nem? Akkor meg? Menjen inkább gyakorolni a lőtérre... egyre ritkábban találja el a célt. Vagy cseréljen fegyvert, lehet abban van a hiba..

#562183 exmnbs1 Előzmény: #562084

"További egyeztetésekre van szükség, hiszen a megállapodáshoz a Hipo Banknak a hozzájárulása is szükséges, ill. annak a banknak, aki annak idején a kölcsönt biztosította a még RFV Nyrt számára. "

a Hypo bankra célozgat szvsz

#562177 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562170

Egyébként az is jó, hogy ez a Sárospataki Polgár Jenő Mester, játssza az én f@sza gyerek vagyok oszt megoldom történetet, közben egy vasa sincs, kíváncsi leszek meddig fog saját erőből fűteni... És akkor ilyen címmel jelenik meg a buli, hogy kirúgja Sárospatak az E.... Besz@rok..