Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#562175 Janicroft Előzmény: #562172

A bankok kerek perec kijelentették hogy kurvára nem hitelezik tovább az önkormányzatokat, mondjuk ha ilyen a fizetési morál mint egy szolgáltatóval szemben, akkor nem is csodálom...

#562172 Arsene Lupin Előzmény: #562168

Nincs vége a játszmának. A bankok nem rohannak, hogy kölcsönt adhassanak. Úgyhogy bőven lehet ebből még einstand.

#562170 nemértem Előzmény: #562164

Tudom, ha a kerály hazudik, akkor taktikus, ravasz, huncut, ügyes .

Mondjuk ha az ellensége teszi, akkor alávaló ,jellemtelen, sitt szökevény , görény.

#562162 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562148

Nincs einstand mester... Mellé lőtt megent! Persze előfordul, hogy néhány golyó nem talál célt, főleg ha géppisztollyal lő ugye. Persze ez nem változtat sokat a cég helyzetén, viszont a találati arányán igen.

#562157 nemértem Előzmény: #562144

Mióta él itt ,hogy ilyen egyszerű fogalmakban tud csak gondolkodni?! Nézze csak meg a sárospataki polgármestert, nemrég még saját magát nyalogatta, mert milyen jól választott E-STÁR ügyben , és mennyit spórolt vele. Most kirúgja, újra saját magát fényezi, hogy mennyit fog spórolni nélküle. 3 év alatt gazdaggá teszi /tette/ a várost , csak az Star mozgatásával! Nyugi van, nálunk bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is.

#562154 exmnbs1 Előzmény: #562148

vagy ezzel a szöveggel próbálja E-star elfogadtatni esetleg?

ismerős a régebbi közleményekből

#562153 exmnbs1 Előzmény: #562146

olyan emlékem volt, hogy a távhő tatozás nem 430K volt hanem jóval kevesebb

de az lehet hogy csak a gáz része volt

#562148 Arsene Lupin Előzmény: #562139

Most még vár a polgármester a banki kölcsönre, aztán egy idő után rájön, hogy olcsóbb az einstand. Addigra már kerályi csődbiztos lesz, azzal könnyebb lesz megállapodni.

#562146 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562140

Gyanús volt ez nekem. Mit gondoltál, hogy 240k-ért kapják meg az eszközöket?

Odaszóltam, hogy a hivtalalos verzióból valami kimaradt..meg még más is , hamarosan jön még egy bekezdés :-)

#562144 Arsene Lupin Előzmény: #562136

1. A cég tönkre megy.

2. Most kezdett el még csak pucsítani.

3. Megúszhatja a sittet, de az még sokba fog kerülni.

4. Sz*rul néz ki, de a kötvényesek és részvényesek helyzete mg sz*rabb..

#562142 exmnbs1 Előzmény: #562139

na mielőtt az agyad elszáll az E-star is akart Resz eszközt venni és refinanszíroztatni

aztán tegnap meg eladták...........

#562140 exmnbs1 Előzmény: #562131

ez a bankkölcsön olyan lesz mint az otp hitele volt?

"Bár ennek értékéről nem nyilatkozott érdemben a polgármester, ám az eszközökért vélhetően százmilliókat kell fizetni."

ezt vajon ki rittyentette a hírbe?