Ezt Ön mondta, nem én.
Ezt Ön mondta, nem én.
A bankok kerek perec kijelentették hogy kurvára nem hitelezik tovább az önkormányzatokat, mondjuk ha ilyen a fizetési morál mint egy szolgáltatóval szemben, akkor nem is csodálom...
Nincs vége a játszmának. A bankok nem rohannak, hogy kölcsönt adhassanak. Úgyhogy bőven lehet ebből még einstand.
Tudom, ha a kerály hazudik, akkor taktikus, ravasz, huncut, ügyes .
Mondjuk ha az ellensége teszi, akkor alávaló ,jellemtelen, sitt szökevény , görény.
Ha..Ha.. Lárifári.. Ismerje el, hogy tévedett megent! :-)
Ha nem lesz banki hitel, akkor bizony einstand lesz.
A politika nem szűzleányok gyülekezete.
Nincs einstand mester... Mellé lőtt megent! Persze előfordul, hogy néhány golyó nem talál célt, főleg ha géppisztollyal lő ugye. Persze ez nem változtat sokat a cég helyzetén, viszont a találati arányán igen.
az már elég rég volt, azóta már étkeztetésből, világításból kifarolt
szerinted a kv-esek hogyan értékelik a banki "ajánlatot"?
Mióta él itt ,hogy ilyen egyszerű fogalmakban tud csak gondolkodni?! Nézze csak meg a sárospataki polgármestert, nemrég még saját magát nyalogatta, mert milyen jól választott E-STÁR ügyben , és mennyit spórolt vele. Most kirúgja, újra saját magát fényezi, hogy mennyit fog spórolni nélküle. 3 év alatt gazdaggá teszi /tette/ a várost , csak az Star mozgatásával! Nyugi van, nálunk bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is.
vagy ezzel a szöveggel próbálja E-star elfogadtatni esetleg?
ismerős a régebbi közleményekből
olyan emlékem volt, hogy a távhő tatozás nem 430K volt hanem jóval kevesebb
de az lehet hogy csak a gáz része volt
Most még vár a polgármester a banki kölcsönre, aztán egy idő után rájön, hogy olcsóbb az einstand. Addigra már kerályi csődbiztos lesz, azzal könnyebb lesz megállapodni.
Gyanús volt ez nekem. Mit gondoltál, hogy 240k-ért kapják meg az eszközöket?
Odaszóltam, hogy a hivtalalos verzióból valami kimaradt..meg még más is , hamarosan jön még egy bekezdés :-)
Patakhő egy mérleg nélküli önkormi cég......
hitelképes((((((
1. A cég tönkre megy.
2. Most kezdett el még csak pucsítani.
3. Megúszhatja a sittet, de az még sokba fog kerülni.
4. Sz*rul néz ki, de a kötvényesek és részvényesek helyzete mg sz*rabb..
na mielőtt az agyad elszáll az E-star is akart Resz eszközt venni és refinanszíroztatni
aztán tegnap meg eladták...........