Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#562136 nemértem Előzmény: #562132

Én már látom, két hónap múlva mélységesen csalódottan kb. ilyesmiket fog írni: nem is ment tönkre, nem is pucsított, sitten sincs, de rohadt rosszul néz ki a ****.

#562133 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562130

Na ezt is mondta a polgármester...

"Bár ennek értékéről nem nyilatkozott érdemben a polgármester, ám az eszközökért vélhetően százmilliókat kell fizetni. Aros János tájékoztatása szerint már megkezdték az egyeztetést egy bankkal, amely várhatóan december 15-ig az önkormányzat rendelkezésére bocsátja az összeget. A város a szerződések felbontásával több milliárd forintos megtakarításban bízik."

Milyen eszközökről beszélünk?

#562132 Arsene Lupin Előzmény: #562130

Egyértelmű, hogy Csabika elkezdett pucsítani, rálépett a leisztingeri útra. Írtam már napokkal ezelőtt, hogy ha sokat ugrál, akkor lesittelik, de nyitva van még a lehetőség a csendes lelépésre, némi zsozsóval. Gondolom, Eplényt is megtarthatja, bár az E-Star részvényesek "adományai" nélkül az baromi nagy bukó lesz.

#562131 exmnbs1 Előzmény: #562130

http://www.boon.hu/a-sarospataki-onkormanyzat-szakit-az-e-star-nyrt-vel/2100504

Így a Patakhő száz százalékos önkormányzati tulajdonba kerül – közölte a polgármester. Hozzátette: a cég által nyilvántartott 430 millió forintos tartozásból 200 millió forintot ismer el a sárospataki önkormányzat. Ennek megfizetéséről, ütemezéséről nyilatkoznak, és “mindent megtesznek azért”, hogy még ebben az évben az önkormányzat tulajdonába kerüljenek azok az eszközök is, amelyekkel a tényleges távhőszolgáltatást végzik.

Bár ennek értékéről nem nyilatkozott érdemben a polgármester, ám az eszközökért vélhetően százmilliókat kell fizetni. Aros János tájékoztatása szerint már megkezdték az egyeztetést egy bankkal, amely várhatóan december 15-ig az önkormányzat rendelkezésére bocsátja az összeget.

#562130 exmnbs1 Előzmény: #562114

megvan a prototíípus, Vásárhelyen sem lesz jobb

Fejérben pedig már tavaly leírtak 100m-ot

#562121 exmnbs1 Előzmény: #562119

ő volt az FBtag az E-Star részéről nem kell csodálkoznod

nemrég leköszönt.....

#562120 exmnbs1 Előzmény: #562115

az előbb találtam egy testületi ülést ahol olyan számlákról regéltek, amiben nem is volt az önkormi már mint felettes szerv illetékes

mérleg Patakhőben nincs

viszont a Mancs cikkben megjelent egy sikkasztás gyanú a Patakhővel kapcsolatban

#562119 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562111

Hány évre volt itt szerződése az Ekakinak? Az nagyon f@sza üzlet, hogy egy valag pénzért fejlesztek (konkrét számokat nem ismerek), hitelt veszek fel, mivel van egy hosszútávú szerződésem ugye... oszt utána ingyen lelépek... A Csabika kótyavetyéli a vagyont. Ezekről a megállapodásokról a Csabika egy személyben dönthet ? Szerintem pofikájára lesz csapva ennek a gyeröknek.

#562115 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562108

Szerintem elfogatta az E-star, csak nem ezt a "hivatalos verziót". Ha mégis ezt a 200 millát meg az aprót fogadta volna el, akkor Csabika egy nagy barom (főleg akkor ha itt a csőd, akkor mit ér 200 millával?, kicsit megy csak csődbe?) és ráadásul jelentős kárt okozott kötvényeseknek, stb. A bíróságon ennél többet kilehetett volna hozni a dologból .. valamikor.. (kötvényeseknek még jól jöhetett volna ..)

240 ezerért egy jó cirkót sem kapok.. Mi van a lelépési pénzecskével? Mi a sz@rnak kötnek 10-20-30 évre szerződéseket, ha pár év múlva kilehet lépni belőle következmények nélkül. Kotyavetye megy!!! Csabikának lesz mire válaszolni a közgyülin, ha lesz képe megjelenni.

#562114 Arsene Lupin Előzmény: #562112

Ez így rendben van. A másik két cikkben felületesen fogalmaztak.

Ebből pénz nem lesz október 24-ig. Csabika viszont sokat engedett. Ennek a kötvényesek kevésbé örülnek, viszont Csabika rálépett a leisztingeri bűnkivásárlási ösvényre.

#562113 exmnbs1 Előzmény: #562084

"Napi szinten vagyunk tárgyalásban a kisebbségi tulajdonostársunkkal. Ez a napirendi pont is arról szólt, hogy a jelenlegi álláspontjainkat egyeztessük egymással. A szerződéstervezetet képviselőtársaim is véleményezték, valamint a felügyelő-bizottságtól is nagyon sok segítséget kaptunk. További egyeztetésekre van szükség, hiszen a megállapodáshoz a Hipo Banknak a hozzájárulása is szükséges, ill. annak a banknak, aki annak idején a kölcsönt biztosította a még RFV Nyrt számára. "

Raffi is halál boldog lesz

vagy mind megy neki?

#562112 exmnbs1 Előzmény: #562108

"Az önkormányzat megállapodott az E-Starral arról is, hogy a város 200 millió forintos elismert tartozását milyen ütemezésben egyenlíti majd ki."

ez a boon linkben van

#562110 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #562104

Amúgy szép ez a "hódmezővásárhelyi ajánlat az előnytelen szerződés megtámadására és közös fellépésre " . Gratulálok! Mindkét helyen rávették ezekre a csúnya előnytelen szerződésekre az illetékeseket... na biztos!

Jó kis össeesküvés!

Ex! Jó hogy ezt megtalláltad (iktattam)

#562109 exmnbs1 Előzmény: #562105

2007-ben a Rafinál felvettek egy 413m-s hitelt a sárospataki hőszolgáltatásra, 2017-ben jár le